KONGRE SONRASI FAZLA MESAİ

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongreden sonra kolların hemen sıvanması gerekiyor. 2020-2021 sezonu hazırlıkları için yeni yönetim tarafından iç-dış transfer çalışmalarına ve kamp hazırlıklarına kongreden sonra hemen başlanması şart olarak görülüyor. Kaybedecek zamanı olmayan Yeşil Beyazlıların, yeni sezona hazır girebilmesi için önündeki kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirmekten başka şansı bulunmuyor.
 
MALİ SORUN YAŞANMAYACAK

“Giresunspor bizim dönemimizde altın yılını yaşayacak” ifadelerini kullanan Başkan adayı Osman Çırak: “Başkan Adayı Çırak; “Kongre öncesinde kesinlikle sponsorlarımın kimlerin olacağını açıklamayacağım. Gerekirse kongre günü gerekli açıklamayı genel kurulda yaparım ama şunu herkes bilsin ki Giresunspor’un Osman Çırak’ın başkanlığında kesinlikle maddi en ufak bir sıkıntısı olmayacak. Cumartesi günü kongremiz var. Üyelerimiz yetkiyi bana verirse ilk işimiz dünyaca ünlü sponsorumuz ile anlaşmamızı resmiyete dönüştürmek olacak” dedi.
 
KİTAPÇI’DAN DESTEK

Giresunspor’un bir diğer Başkan Adayı Hakan Karaahmet’e ise destekler devam ediyor. Giresunspor’un eski başkanlarından Fatih Kitapçı ile bir araya gelerek destek alan Karaahmet, ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yaptı. 28 Yaşında Kitapçı döneminde Giresunspor Futbol Şube Sorumlusu olduğunu ifade eden Karaahmet, “Aradan geçen yıllardan sonra Giresunspor’a başkan olmak istediğimde tereddüt etmeden beni destekleyen saygın iş adamımız ve eski başkanımız Sayın Kitapçı’ya geçmişte kulübümüze verdiği hizmet için şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim