Trabzonspor, Enzo Perez transferine kilitlendi. Arjantin ekibi River Plate ile yollarını ayırmaya hazırlanan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, bonservis sorununu çözmeye çalışıyor. Arjantinli yıldız Trabzonspor’un gönderdiği yazılı şartların tümünü kabul etmişti. Tecrübeli futbolcunun iki gündür yoğun bir şekilde Arjantin ekibi ile bonservisini bedelsiz alma konusunda görüşmeler yapıyor.

Alacaklarını bırakması şartı ile ayrılma konusunda önemli mesafe kateden Perez’e Brezilya ve Portekiz’den önemli tekliflerin geldiği ancak yıldız oyuncunun ‘Trabzonspor’a söz verdim’ diyerekbu teklifleri geri çevirdiği öğrenildi. Arjantin'de önceki gün çocukluk arkadaşları ile bir araya gelen ve adeta veda yemeği yiyen Perez’in Trabzonspor için yola çıkması bekleniyor.

RONDON’DA BONSERVİS SORUNU

Menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen forvetlerden biri olan Salomon Rondon’a teknik direktör Abdullah Avcı onay vermişti. Çin’in Dalian Pro kulübünde forma giyen 31 yaşındaki Venezuela’nın yıldızın transferindeki en büyük engel ise bonservisi. Bordo-Mavililer, oyuncunun bu sorunu çözmesi halinde transferi gerçekleştirecek. 1.86 boyundaki yıldız santrfor, Çin’e gitmeden önce sırasıyla Premier Lig’de West Bromwich ve Newcastle United formalarını terletmişti.

AKİNOLA DA GÜNDEMDE

Rondon transferinin gerçekleşmemesi halinde Bordo-Mavililer diğer isimlere yönelecek. Alternatif isimlerden birinin de Kanadalı golcü Ayo Akinola olduğu belirtiliyor. 20 yaşındaki Kanadalı golcü Akinola ile ilgili Amerikan basınında çıkan haberde, Trabzonspor'un Akinola'ya ilgisinin olduğu ve oyuncunun bedelsiz çıkışı durumunda bu transferin gerçekleşebileceği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon 16 maçta 9 gol atan Akinola, teknik kapasitesi ve hızıyla dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilisim