Boluspor maçının ardından üç gün izin yaptıktan sonra önceki akşam mesaiye başlayan Yeşil-beyazlılar, yarın da Rizespor’la hazırlık maçı oynayarak lige hazır hale gelmek istiyor. 18 Ekim'de Başkent'te oynayacağı karşılaşmayı da kazanmanı hesaplarını yapan Çotanaklarda Teknik Direktör Hakan Keleş, gelecek hakkında umut dolu mesajlar verdi.
 
Bursaspor ve Boluspor müsabakalarında alınan galibiyetlerin takımın moralini yükselttiğini ve hedeflenen takım olma yolunda iyi bir başarı elde edildiğini belirten genç teknik adam; “İlk dört haftada aldığımız 7 puan, bizim hedeflediğimiz puanın altında kalmasına rağmen ilk iki haftada yaşadığımız şanssızlığı, Boluspor ve Bursaspor maçlarında aldığımız galibiyetle telafi ettiğimizi düşünüyoruz.” dedi.
 
Keleş; “Ligde karşılaştığımız her maç bizim için çok önemli, önümüzde Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağımız zor bir karşılaşma var. Ankaraspor bu sezon gerçekleştirdiği yeni transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Bizim için zor bir deplasman olacak bunun farkındayız. Ama biz her maçta olduğu gibi Ankaraspor müsabakasında da coşkumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim