HERKESİ TEBRİK EDİYORUM 

Giresunspor'da 1986-1997 sezonunda forma şansı yakalayan eski futbolculardan Ahmet Tanzer Kara, yıllar sonra TAKA için konuştu. Giresunspor'un bugünlere gelmesinde önce taraftarın sonra Giresun halkının çok büyük destekleri olduğunu söyleyen eski orta saha oyuncusu, “Destekler her zaman önemlidir. Ve fedakar yöneticiler büyük özveri gösterdiler, Süper Lige çıkmak kolay değil. Giresunspor'un şu andaki durumu da gerçekten çok iyi. Bu yüzden birlik beraberlik neticesinde ortaya çıkan durumdan dolayı herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu. 
   
KOYU BİR GİRESUNSPORLU OLACAĞIZ 

Takıma genel olarak baktığında çok başarılı bulduğu isimler olduğunu, bu isimlerin de takıma büyük katkılar sağladığına işaret eden Kara sözlerinin devamında, “Hatta şimdi isim vermeyi kendime uygun görmüyorum ama diğerlerinden çok daha fazla katkıları var. Giresunspor'un gerçekten çok mütevazi bir kadrosu var. Bu kadroyla takımımız gerçekten çok başarılı. O yüzden her bir cevheri kutlamak lazım. Samimi olarak söylemek istiyorum ki; kutlamak lazım. İnşallah bu yıl ligden düşmeyeceğiz. Rakiplerimiz olan büyük takımları da izleyeceğiz, onlara da centilmence yaklaşımda bulunacağız. Ancak her zaman koyu bir Giresunsporlu olacağız” ifadelerini kullandı. 
     
GİRESUNSPOR'UN ZİRVEDE KALMASI LAZIM 

Ahmet Tanzer Kara, yönetime de çağrıda bulunarak, “Bizim eski zamanlarımızda dönecek olursak, tribünlerde bayanları görmek de mümkün değildi. Ama şimdi öyle değil; futbol sevdası yediden yetmişe ilimizi kuşatmış durumda. Bayanlar çocuklar yaşlılar her yaş grubu destek çıkıyor. Bu bize neyi anlatıyor futbol insanımızı mutlu ediyor. Giresunspor'u izlediği için mutlu oluyor. Neden; Süper Lig'de yer alan bir takım olduğumuz için mutlu oluyor. Düşsek bu seyirci olmaz. O yüzden zirvede kalmamız lazım” cümlelerine yer verdi.

FUTBOLCULARIN HAKKI VERİLMELİ

Futbolcuların haklarını yönetimlerin teslim etmeleri gerektiğini söyleyen Ahmet Tanzer Kara, “Yöneticilere şunu söylemek istiyorum. Sıkıntılar olabilir, dünya çapında sıkıntılar yaşanabilir. Ancak bir futbolcu grubunun fazlası dışarıdan gelen isimlerse onlar da ekmeği için çalıştığından karşılık bulmalılar. Futbolcu emeğinin karşılığını almadığı zaman kafa olarak biter. Biz bunu yaşadık sahada verimsiz duruma düşer. O yüzden ne yapıp yapıp futbolcunun parasını bir şekilde verecek” dedi.
SEDAT KARAKAYA 
 

Editör: TE Bilisim