29 yaşındaki oyuncuyla pek çok Anadolu kulübü yakından ilgileniyor. Kayseri, Erzurum, Hatay ve Antalyaspor bunlardan sadece bazıları. Trabzonspor Yönetimi, uygun bir bonservis bedeli önerilmesi halinde Guilherme’yi satabilir.
 
Rota: Güney Amerika İsim: Nino
 
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Trabzonspor'da gözler tamamen stoper mevkisine çevrildi. Savunma tandemini iyi kurmayı amaçlayan Bordo-Mavililer, Avrupa'dan birçok kulübün peşinde olduğu 23 yaşındaki Brezilyalı stoper, Nino'ya teklif götürmeye hazırlanıyor.
 
Brezilya basınında Lance'nin haberine göre Trabzonspor yönetiminin Fluminense'ye ilk teklifini yaptığı iddia edildi. Fluminense'de forma giyen Nino, 23 yaşındaki 1.88’lik stoperin transfermarkt güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.
 
Alpaslan hamlesi
 
Geride bıraktığımız sezon en büyük sıkıntıyı defansta yaşayan ve belki de bu nedenle şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor, bu kez işi sağlama alacak. Messias ile yollar ayrıldı; Campi, Hosseini ve Da Costa’ya ise takım bulmaları halinde gidebilecekleri söyleyen Bordo-Mavililer yerli isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.
 
Bu mevki için en az 2 direkt oynayabilecek oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanan Fırtına, gidenlerin durumuna göre 3 stoper alabilir. Yurt dışından pek çok ismi listesinde bulunduran ve görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'un iç piyasada ise 1 numaralı hedefi Alpaslan Öztürk. Göztepe’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken stoper attığı 7 gollerle adından söz ettirmişti.
 
Alpaslan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyorken 1 yıl kontratı kalan 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Trabzonspor, maliyet araştırmasına başladı. Bordo-Mavililer, bonservis maliyetinin yüksek olmaması durumunda, takas formülünü de devreye sokarak bu işi bitirebilir. Ayrıca Alpaslan için Fenerbahçe’nin de girişimleri olduğu biliniyor.
 
Pürüzler giderilirse Elneny gelecek!
 
NDiaye ve Mikel’in ayrılmasının ardından ön libero hattı için geniş kapsamlı araştırmalar sürdüren Trabzonspor yönetimi, Elneny atağını sürdürüyor... Uzun süredir Mısırlı yıldız ile pazarlık halinde olan Bordo-Mavililer, önemli mesafe kat etti. 28 yaşındaki ön libero için Trabzonspor 1.5 milyon Euroluk garanti maaşı gözden çıkartmıştı.
 
Elneny’yi takımdan düşünmeyen kulübü Arsenal ise 1 yıllık kiralama konusunda sıkıntı yaratmıyor. Elneny transferinde ufak pürüzler çözülürse sözleşmede satın alma opsiyonun da yer alması bekleniyor. Ancak birkaç gün içerisinde sorunlar giderilmezse Bordo-Mavili kurmayların bu ismi rafa kaldıracağı da an meselesi olarak görülüyor.
 
Menajerler Ajeti’yi önerdi
 
Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurmak için uğraşırken ilginç bir isim gündeme geldi. Menajerler, West Ham United'ın forveti Albian Ajeti ismini Bordo-Mavili kurmayların önüne koydu. İngiliz ekibinin 8.7 milyon Euro ödeyerek geçtiğimiz sezon Basel'den renklerine bağladığı 23 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'de istediği süreleri bulamamıştı.
 
West Ham, Ajeti'yi daha fazla forma giyeceği bir kulübe kiralamayı düşünüyor. Celtic, İsviçreli forvetle yakından ilgilenirken, menajerler Trabzonspor için de devreye girdi. Fırtına oyuncunun şartlarını araştırıyor. Kısa süre içinde West Ham United'a kiralama teklifi gidebilir.
 
Öncelik Nielsen olmazsa Marlon
 
Novak’ın Fenerbahçe’ye gitmesinin ardından sol bek arayışları hız kazanmıştı. Trabzonspor’da liste başı isim; Casper Höjer Nielsen... Danimarka kulübü Aarhus’un sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Nielsen ile Bordo- Mavililer ciddi şekilde görüşüyor.
 
25 yaşındaki sol bek Trabzonspor’un teklifine sıcak bakarken, bonservis işi çözülmeye çalışılıyor. Eğer Danimarkalı futbolcuda sorun çıkarsa, kısa süre önce el sıkışılan ve alternatif olarak elde tutulan Brezilyalı Marlon’a dönülecek.
 
Hadebe radarda
 
Trabzonspor bir yandan dünyanın dört bir yanına dağılırken diğer yandan da Süper Lig’i göz ardı etmemeye özen gösteriyor. Bordo-Mavililer, Malatyaspor’un 24 yaşındaki Zimbabveli stoperi Teenage Hadebe’yi radarına aldı.
 
Kulübüyle 2022’de sözleşmesi bitecek 1.85’lik savunmacı, Bordo-Mavili formayı giymeyi çok istiyor. Fırtına, bonservis sorununu çözmek adına Yeni Malatyaspor cephesiyle yakın temasta olduğu belirtildi.
 
Serkan ve Arda kesinlikle kalıyor
 
Trabzonspor genç yıldız adayları Arda Akbulut ve Serkan Asan'a gelen transfer tekliflerini hiç düşünmeden reddetti. Trabzonspor genç yıldız adaylarına gelen teklifleri bir bir reddediyor. Karadeniz Fırtınası, 21 yaşındaki sağ bek Serkan Asan ile 19 yaşındaki kaleci Arda Akbulut'a gelen teklifleri "Şu anda iki oyuncumuzu da satmayı düşünmüyoruz" diyerek geri çeviriyor. Bordo-mavililer, iki oyuncu için de doğru zamanı bekliyor.
 
Ampadu ismi rafa kalkabilir
 
Trabzonspori, Newton'ın bağlantılarını kullanıp Chelsea'nin genç oyuncusu Ethan Ampadu'yu renklerine bağlamak istiyordu. Ancak iki Premier Lig ekibi Norwich ve Fulham 19 yaşındaki oyuncuya talip oldu. Ampadu'nun kariyerini İngiltere'de sürdürmek istediği için bu iki teklife daha sıcak olduğu kaydedildi.
Editör: TE Bilisim