TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta tehlikeli bölgeden uzaklaşma mücadelesi veren Gümüşhanespor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. 6 puan değeri taşıyan müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Gümüşhanespor bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Karşılaşmanın henüz 9. dakikasında Samican’ın golüne engel olamayan Kırmızı-Beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 geride gitti. Müsabakanın 74.dakikasında Ömer Alp’in golü ile Gümüşhanespor skoru 1-1 yaptı. 85.dakikada Volkan’ın kırmızı kart görmesiyle ev sahibi takım sahada 10 kişi kaldı. Bu avantajı kullanmak için Urfa kalesine galibiyet golü için yüklenen Gümüşhanespor aradığı golü bulamadı. Kırmızı-Beyazlı ekip 90 dakika sonunda sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
 
STAT: Şanlıurfa GAP Arena
HAKEMLER: Enver Aydın**, Erdi Abdulmecit Sayar**, Murat Şimşek**
ŞANLIURFASPOR: Hakan**, Süleyman**, Yunus Emre** (Dk.78 Hüseyin*), Enes**, Volkan**, Galip**, Samican*** (Dk.78 İhsan*), Erkan**, Fevzi** (Dk.58 Gökdeniz*), Tarık** (Dk.67 Muhammed Demirci*), İsmail**
GÜMÜŞHANESPOR: Cengiz**, Burak**, Orkun**, Ömer Alp***, Osman**, Muharrem** (Dk.90 Özgür?), Sercan Kaya**, Tekin**, Musa Sinan** (Dk.57 Bahadır*), Raif**, Baran** (Dk.90 İlke?)
GOLLER: Dk.9 Samican (Şanlıurfaspor), Dk.74 Ömer Alp (Gümüşhanespor)
KIRMIZIKART: Dk.85 Volkan (Şanlıurfaspor)
 
Editör: TE Bilisim