Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarının ardından 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk mücadelesine çıkan Pazarspor, Eyüpspor karşısında alınan yenilgiyi önemsemiyor. Cumartesi günü sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek olan Mavi-Beyazlılar, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezonun ilk maçında Eyüpspor karşısında deplasmanda alınan 4-1’lik yenilgiyi unuttuklarını ifade eden Asbaşkan Talat Günday, bu sonucun hayal kırıklığı yaratmaması gerektiğini ifade etti.
 
Henüz daha sezonun başında olduklarını sözlerine ekleyen Günday, “İyi bir takım olabileceğimiz sinyallerini aldığımı belirtmeliyim. Oyun disiplininden kopmadan agresif, dikkatli, motivasyon ve oyun konsantrasyonu yüksek, daha diri olmamız gerektiğini belirtmeliyim. İzlediğim bir maça bağlı olarak ortaya çıkan tabloda profesyonel geçmişlerini çok fazla bilmediğim futbolcuları yorumlamak, takım üzerinde konuşmak için çok erken.” dedi.
 
Günday, “Ancak, izlediğim maçta benim gördüklerimi, iyileştirilmesi gereken, tedbir almamız gereken mevkiler olduğunu teknik ekibimizin çok daha iyi gördüğünü, yorumlayıp tedbir alacağını düşünüyorum. Merhaba deyip alışmaya çalıştığımız ligde her hafta değişik sürprizlerle karşılaşma hazır olmalıyız! TFF resmi internet sitesinde dört klasman hakemi ile iki klasman yardımcı hakem covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıktığı için karşılaşmalar ertelendi. Buna kulüplerin sporcu ve diğer personeli eklendiğinde yeni sürprizler bizi bekliyor.” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim