“BAŞARISIZ BİR SEZON GEÇİRDİK”

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, gelecek sezon için umutlu açıklamalar yaptı. Radyospor’da yayınlanan programa katılan Bakır, “Sezon bizim için oldukça kötü geçti. Taraftarlarımızı mutlu edemedik. Transferde de başarısız bir sezon geçirdik. Hatalar yaptık. Daha doğru tercihler yapacağız. Olumsuz transfer hamleleri, geldiğimiz noktada etken oldu diye düşünüyorum. Daha fazla verim vermesini beklediğimiz oyunculardan verim alamadık. Telafi edeceğiz” dedi.
 
“TRANSFERDE YÖNTEM DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Bakır şöyle devam etti; “Yeni sezonda stres yaşamak ve taraftarlarımıza da yaşatmak istemiyoruz. Camiamızı daha iyi temsil etmek istiyoruz. Çok daha iyi transferler yapacağız. Takıma kazandırdığımız oyuncularla dikkat çekmek isteriz. Bazen futbolda hesaplar tutmuyor. Teori ve pratik arasında farklar var. Geçen sezonki transfer hamleleri buna örnek gösterilebilir. Gelecek sezon transferde yöntem değişikliği yapacağız.”
 
“TOMAS'IN VİZYONUNA GÜVENİYORUZ”

Yeni sezonda takımı Stjepan Tomas’ın çalıştıracağını hatırlatan Bakır, “Stjepan Tomas hoca ile Okan Buruk döneminde iyi ilişkiler kurmuştuk. Rize’yi ve takımı bilen bir isim. Oynayan oyuncuların bir bölümünü tanıyor. Vizyonu güçlü bir isim olarak düşünüyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. O dönem transferlerin koordinasyonunu yapmıştı. Bu bizim için avantaj. Öyle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“OĞULCAN RİZESPOR TARİHİNE KARA BİR ŞEKİLDE GEÇTİ”

Sözleşmesini tek taraflı fesheden Oğulcan Çağlayan ile ilgili de konuşan Bakır, “Oğulcan Çağlayan konusunda durum belli. Hukuk kurulumuz bu konuda çalışıyor. Rizespor tarihine kara bir şekilde geçti. Savaş varken cepheyi terk edip kaçmıştır! Sakatlıkların var olduğunu bildiği ve alternatifin olmadığının farkında olduğu halde çekip gitti. Bu durum bizi çok üzdü. Çalışmalarımız sürüyor. Henüz netleşen bir durum yok” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim