Trabzonspor’un 1 Aralık Pazar günü Galatasaray ile oynadığı müsabaka sonrası konuk takımın Medya Sorumlusu Eray Sözen’in Bordo-Mavili taraftarlar tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Ancak konunun Galatasaray cephesi tarafından çarpıtıldığı belirtilirken işin aslı ortaya çıktı.
 
 Müsabakanın son bölümünde Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş’ın Bordo-Mavili taraftarlara küfrettiği bu sırada tribünde yer alan konuk takım medya sorumlusu Eray Sözen’in de taraftarları tahrik ettiği belirtildi. Eray Sözen’in tribünden indiği sırada Bordo-Mavilli taraftar U.K.’ya yumruk attığı ortaya çıktı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olurken emniyette ifade verdiler. Bordo-Mavili taraftar U.K. darp raporu aldı. Müsabakalara giriş yasağı cezası verilen Bordo-Mavili taraftar U.K.’nın emniyette yaptığı savunması ise şöyle;
 
“Tutulan tutanaklardan ismini öğrendiğim Galatasaray Kulübü’nde görevli Eray Sözen ile tribünde karşılaştım. Ben kendisine giymiş olduğu eşofmanda Galatasaray Kulübü arması olduğunu, burada Trabzonspor taraftarını tahrik etmemesi gerektiğini söyledim. Kendisi de bana ‘Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun, seni öldürürüm’ dedi. Ben de bunun üzerine kendisini ittim. Eray Sözen de tribünden inerken benim yüzüme yumruk vurmak suretiyle beni darp etti ve saha içine indi. Ben saha içine girmedim, kimseye hakaret etmedim, kimseyi de tehdit etmedim. Sahaya yabancı cisim atmadım.” Bordo-Mavili taraftarı darp eden Galatasaray Medya Sorumlusu Eray Sözen’den şikayetçi olan U.K.mağdur olduğunu, haklıyken haksız duruma düştüğünü belirtti. Sarı-Kırmızılı Kulübün Medya Sorumlusu’nun ceza alıp almayacağı merak ediliyor.
 
Editör: TE Bilisim