BRUNO PERES AYARINDA

Trabzonspor’da Diabate ve Flavio’nun kiralık olarak gönderilmesi yönünde verilen kararın ardından kontenjanda yer açılacak. Bunun için sol bek ve sağ kanat transferi için hamle yapacak olan Bordo-Mavili ekipte yabancı sol bek konusunda adaylar ikiye kadar indi. Uzun lig ve Avrupa maratonu göz önüne alındığında Bruno Peres ayarında bir yabancı sol bek transferi yapmayı düşünen Trabzonspor’un gündeminde Perulu Miguel Trauco ile Brezilyalı Rene Martins var. 

TEKLİFLER YAPILDI

Fransa ekibi Saint Etienne’de forma giyen 29 yaşındaki Perulu sol bek Miguel Trauco için teklif yapılmıştı. Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Trauco için Trabzonspor 1,1 Milyon Euro bonservis önerdi, Saint Etienne’den cevap bekleniyor. Bordo-Mavililerin gündemindeki diğer bir sol bek Rene Martins’in de Brezilya ekibi Flamengo ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Avcı’nın özellikle Rene Martins’i çok istediği öğrenildi. 

ŞAMPİYONLUK TECRÜBESİ VAR

Son 3 yıldır Flamengo ile şampiyon olan, ayrıca Libertadores’i ve kıtanın iki numaralı kupası Recopa’yı kazanan Rene, Brezilya Süper Kupası’nı da kariyerine ekledi. Şampiyon olmak için tecrübeli ve şampiyon olmayı bilen oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyleyen Avcı’nın talebiyle görüşmelere devam edilen Rene için Flamengo 4 milyon Euro’da diretiyor. Fırtına, satın alma opsiyonu ile Brezilyalı sol beki kiralamak için Flamengo’ya teklifini yaptı.


 

Editör: TE Bilisim