Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olağanüstü kongre için başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu harekete geçti. Listesini şekillendirmek amacı ile Trabzon’a gelen Ağaoğlu burada yönetiminde görmek istediği isimlerle masaya oturacak. İstanbul ve Trabzon merkezli iki yönetim kurmayı hedefleyen Ağaoğlu bugün yapacağı toplantı ile kendisine bir yol haritası çizecek. 

Oluşacak yönetim kurulu listesini büyük oranda belirleyecek Ağaoğlu'nun toplantısının saatlerce süreceği gelen bilgiler arasında. Ayrıca Ağaoğlu’nun seçildiği taktirde önceki günlerde verdiği demeçlerde satır başlarında önemli noktalara değinmesi ve oluşturacağı yönetim kurulunu da bu doğrultuda şekillendireceği gelen bilgiler arasında..

Önceliği altyapıya vermesi beklenen Ağaoğlu’nun öze dönüş projesiyle Trabzonspor'u yeniden eski günlerine döndürmenin planlarını yapıyor.Trabzon kökenli genç ve hırslı bir kadro oluşturmak isteyen Ağaoğlu, bunu yaparken de hem ligde isminden söz ettirmek hem de bu oyuncuların satışından gelen parayla borçları yapılandırmayı hedefliyor 
 
Editör: TE Bilisim