İki Hafta Sonra

Trabzonspor’un sağlık ekibi oyuncuyla yakından ilgilenirken, 2 hafta sonra Senegalli orta sahanın çalışmalara başlaması bekleniyor. Korona Virüs salgınından ötürü liglerin ertelenmesinin ardından Haziran’da maçların başlamasının planlandığı açıklanmıştı. Ndiaye’nin bu sürece kadar hazır hale geleceği belirtildi.

Ülkesine Yardım Etti

Bu arada Badou Ndiaye’nin Korona Virüs salgınından etkilenen ülkesinde 650 aileye yardım paketi gönderdiği öğrenildi. Senegal'in başkenti Dakar'a bağlı Diamaley ve Post ilçelerinde 650 aileye pirinç, sabun, çamaşır suyu, dezenfektan ve deterjan bulunan yardım kolilerini ailelere dağıttı. Ayrıca Diamaley Sağlık Merkezi’ne, maske, dezenfektan, hijyen kiti ve tıbbi malzemelerin bulunduğu yardım Ndiaye'nin ailesi tarafından ulaştırıldı. 

“Trabzon’da güvendeyim”

Badou Ndiaye, tüm dünyanın koronavirüs nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Ndiaye, birçoğu salgın nedeniyle işlerini kaybeden bu insanlara elinden gelen en iyi şekilde yardım etmeye çalıştığını belirtti. Senegal için dua ettiğini aktaran Ndiaye, Türkiye'nin covid-19'la başarılı bir mücadele verdiğini, kendisini Trabzon'da güvende hissettiğini ifade etti.
 
Editör: TE Bilisim