Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Çek savunma oyuncusunun kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Açıklamada, "Ailemize katılan Filip Novak'a çubuklu formamıza 'hoş geldin' diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

NOVAK'TAN İLK AÇIKLAMA

FB TV'ye konuşan Novak: "Çok mutluyum. Büyük bir aileye katıldım. Fenerbahçe camiası, Ali Koç ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük camia olduğunu biliyorum. Pandemi süreci, belirsizlik. Futbolu özledim. Sezonun başlaması için gün sayıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum."

TRABZONSPOR'A BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Slovak defans oyuncusu Filip Novak, Trabzonspor'dan ayrıldı. Sözleşmesi sona eren başarılı oyuncu sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayarak, "Sevgili Trabzonspor! İlk günden son maça kadar senin için savaştığımı biliyorsun. Ancak, hayat mücadelelerden ibaret ve yeni bir macerayı kabul etmeye karar verdim. Umarım beni anlarsınız. Her şey için teşekkürler" dedi.



TAKİPTEN ÇIKTI

Bordo-Mavili kulüp, oyuncunun transferinin ardından sosyal medya hesaplarından Novak'ı takipten çıktı. Trabzonspor'un bu hamlesi taraftarların gözünden kaçmadı.
 
Editör: TE Bilisim