KADİR KAR İLE DEVAM

TFF 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Ofspor, sıkıntılı süreci atlatıyor. Yaklaşık iki ay yeni yönetim konusunda büyük bir belirsizlik yaşayan Bordo-Mavili Kulüp, eski başkan Olcay Saral’ın yeniden sahaya inmesiyle hareketli saatler yaşıyor. Liglerin başlamasına sayılı günler kala önce teknik direktör konusunu çözüme kavuşturan Ofspor, geride kalan sezon takımı çalıştıran Kadir Kar ile yeniden anlaştı. Kadir Kar’ın yardımcılıklarını ise Resul Delireisoğlu ve M.Can Akçakaya, kaleci antrenörlüğünü de Serkan Kaygusuz yapacak. Teknik kadroyu belirleyen Ofspor yönetimi dış transfere yöneldi.


 
9 OYUNCU SÖZLEŞME İMZALADI

Bordo-Mavililer Tuzlaspor’dan 22 yaşındaki sol bek Onur Paksoy, Etimesgut Belediyespor’dan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Muhammet Emre Kalkan, Somaspor’dan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mustafa Aydoğdu, Erbaaspor’dan 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Bilal Seflek, 1877 Alemdağspor’dan 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Alp Huy, Pazarspor’dan 29 yaşındaki sol bek Volkan Can, Osmaneyispor’dan 28 yaşındaki önlibero Furkan Işıkdemir, BB Erzurumspor’dan 22 yaşındaki sağ kanat Osman Şahin ve Gençlerbirliği’nden 20 yaşındaki oyuncu Furkan Turan’ı renklerine bağladı.


 
İLK SINAV BUCASPOR İLE

Bordo-Mavili ekip, Alt yapıdan da Soner Kaçan, Miraç Türkyılmaz, Alptekin Öztürk ve Gökdeniz Gür ile profesyonel sözleşme imzalayarak genç oyuncuları A takıma kattı. Pazar günü sezonun ilk maçını deplasmanda 1928 Bucaspor ile oynayacak olan Ofspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 20 Eylül Pazar günü Yeni Buca Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Bordo-Mavili ekip, zorlu müsabakaya kadar eksiklerini gidermenin mücadelesini veriyor.
 
Editör: TE Bilisim