NECMİ PEREKLİ (FOTOMAÇ): Sörloth'un algoritmik bir hesapla girdiği gol pozisyonunu iyi fark eden Ekuban, yerinde ve zamanında pasını verdi. Sörloth'un birden bire tekrar sahneye çıkarak Trabzonspor'u ipten alan beraberlik golünü kaydettiğine şahit olduk. Bu beraberliğe rağmen Trabzonspor'u bu yılın planlarından geri çevirecek bir eylem olmaktan uzaktır. Her durumda bundan sonraki maçlarını da dikkatle oynadığı taktirde şampiyonluk yolunda diğer takımlardan en azından şu an göğüs farkı ile ileride gözükmektedir.
 
İSKENDER GÜNEN (SABAH):  Ekuban, mücadele gücü yüksek ve rakip öne çıktığında patlama gücü ile rakibi eksilten oyuncu. Getirdiği top ve de bu yıl kendisi hakkında ne kadar övgü yaparsak hepsini hak eden Sörloth, sonucu belirleyen isim oldu. Atan ve tutanın performanslarıyla bugün gelinen nokta iyi değerlendirildi. Çünkü böyle bir kaleci ve de golcü başka bir zaman bulunmayabilir.
 
SELAHATTİN KIRALI (TAKVİM): Uğurcan ve Sörloth'tan başka iyi diyebileceğimiz 3. bir oyuncusu olmayan Trabzonspor'da yönetim ve teknik kadro, son dakika golüyle gelen bu 1 puana 3 puan gibi sevinmeli. "Trabzon'a Devlet yardım ediyor" ne kadar büyük ve artık bıyık altından güldüren bir yalansa, Allah'ın yardım ettiği de o kadar şükür dualık bir gerçek.
 
MEHMET DEMİRKOL (FANATİK): Mikel’in değeri yokluğunda anlaşıldı diyebiliriz. Ancak düşük skorlu bir oyun söz konusuysa Trabzonspor’un elindeki kaleci ve golcü performansı her şeyi belirleyebiliyor. Sörloth’un attığı 2 golü atabilecek çok az santrfor var. Sadece ligde değil, dünyada. Ekuban’ın pası olağanüstüydü ama Norveçli’nin pozisyon almak için gösterdiği güç inanılmaz. Ve tabii Uğurcan... Uzun yıllardır, oyuna bu kadar etki eden yerli kaleci görmemiştik.
 
CEMAL ERSEN (MİLLİYET): Önce Sörloth attı, ardından Uğurcan tuttu. Hem de ne tuttu... Bakmayın yediği gollere, Uğurcan olmasa sahadan tarihi bir yenilgi ile ayrılırdı Çimşir’in takımı. ‘Çocuk daha ne yapsın’ derler ya, aynen öyle! Sonra skor tabelasına yine “Kuzey’in oğlu” imza attı. Tutun ikisini de sıkıca, alınlarından öpün derim Trabzonlulara!
 
Editör: TE Bilisim