Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadro kalitesini yükseltmek adına harekete geçti. Bordo-Mavili ekip, daha önce gündemde olan Brezilya ekibi Internacional takımında forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Willam Pottker transferini de bitirdi. Brezilya ekipleri, Athletico-PR, Cruzeiro ve Fluminense’nin de Pottker’i transfer etmek istediği ancak oyuncunun Trabzonspor’a transferinin kesinleşmek üzere olduğu Brezilya basınına yansıdı. Bordo-Mavili ekibin kısa süre içinde William Pottker transferini de resmen açıklaması bekleniyor.

GREGORE HAREKATI

Trabzonspor, yeni transferi Trondsen'in sakatlanması ve 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından, Flavio'nun Bahia'dan takım arkadaşı Gregore ile yeniden ilgilenmeye başladı. Transfermarkt verilerine göre değeri 800 bin Euro olan Gregore için Bahia'nın daha yüksek bir fiyat istediği belirtildi. 

ŞARTLAR ZORLANACAK

Bunun üzerine Bordo-Mavili yönetim durumu değerlendirme kararı alırken, oyuncunun çok beğenildiği ve alınması için çaba sarf edileceği ifade edildi. Gregore’nin transfer edilmesi halinde eski takım arkadaşı Flavio ile orta sahanın daha da güçleneceği belirtiliyor. Gregore’un da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

 
Editör: TE Bilisim