Yeşil-mavililer Katar’ın Al Wasl takımında forma giyen Brezilyalı Mendes ile 2 yıllığına prensipte anlaştı. İstanbul’da Başkan Tahir Kıran ve sportif direktör Fahri Tatan önderliğinde transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Yeşil-Mavili takımda orta sahaya Brezilyalı Ronaldo Mendes hamlesi geldi.

KAMPA KATILACAK

Yeni sezon öncesi kadrosunu Cemali Serter, Sebastian Holmen ve son olarak Alper Potuk takviyesi ile güçlendiren Rizespor son olarak Brezilyalı orta saha oyuncusu Ronaldo Mendes’i renklerine bağladığı öğrenildi. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu son 2,5 yıldır Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Wasl’da forma giyiyordu. Mendes, kariyeri boyunca çıktığı 153 maçta 23 gol ve 36 asist yapma başarısı gösterdi. Brezilyalı oyuncunun önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelip resmi sözleşme imzaladıktan sonra Erzurum kampına katılacağı öğrenildi.

RONDON VE BOLASİE GÜN SAYIYOR

Başkan Tahir Kıran’ın İstanbul’a davet ettiği iki yıldız oyuncu için Yeşil-Mavili takım gün sayıyor. Venezuelalı yıldız oyuncu Solomon Rondon için bütün şartlar zorlanırken bu oyuncuya Rus takımı Krasnodar’da talip olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki santraforun tercihini birkaç gün içinde vereceği öğrenilirken, Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Bülent Uygun’un forvet oyuncusu Rondon’u çok istediği ve bu doğrultuda Başkan Tahir Kıran’ın Venezuelalı santrafor için kulüp tarihinin en yüksek ve prestijli transferini bitirme adına büyük uğraş verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan Rizespor’un bir başka yıldız transferleri arasında yer alacak olan Kongolu kanat oyuncusu Yannick Bolasie ile her konuda el sıkıldığı, bu oyuncu ile önümüzde ki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı iddia edildi. 

Editör: TE Bilisim