Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nün organize ettiği “Spor Sağlıktır” temalı 2022 yılı Futbol Turnuvası kapanış töreni gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğüne ve bağlı birimlerde çalışan personeller arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen, 21 takım 7’şerli 3 gruptan oluşan turnuvanın finalinde Ahi Evren Spor Kulübü ve Medikal Park Spor Kulübü takımları karşı karşıya geldi. Gerçekleşen kapanış töreninde, final mücadelesi öncesinde Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, hastane çalışan ve yöneticilerin oluşturduğu takımlarla gösteri maçı oynandı. Kapanış törenine yaklaşık 300 kişinin katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Medikal Park Spor Kulübü vefat eden sağlık çalışanı Büşra Hızal Muhcu’yu da unutmayıp “Mekanın Cennet Olsun” yazılı pankartla sahaya çıktılar. Final müsabakası vefat eden sağlık çalışanları adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımız ile başladı. Turnuvanın finalinde Medikal Park Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek, şampiyonluğu kazanan Ahi Evren Spor Kulübü oldu. Final maçının ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bünyamin Gürsoy ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük 1. 2. ve 3. olan takımlara kupa ve madalyonlarını takdim ettiler.

Ayrıca turnuvada görev yapan tertip komitesine, hakem heyetine,  en tecrübeli oyuncu, en istikrarlı ve centilmen takım, gol kralına ödüller ve katılım sağlayan tüm takımlara ayrıca katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür belgeleri takdim edildi. Gol krallığını KTÜ Sağlık Spor Kulübünde oynayan Ayhan Sarı ve Ahi Evren Spor Kulübü’nde oynayan Fatih Gülçebi aynı sayıda gol atarak paylaştılar. Ödül töreninde birlikte gol krallığı ödülünü kaldırdıktan sonra Ayhan Sarı’nın Şampiyon Takıma Gol Krallığı daha çok yakışır diyerek jest yapması gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim