GALİBİYET ÖMRE BEDEL

Spor Toto 1.Lig’de uzun süre lider olarak götürdüğü sezonun son haftasına 67 puanla averajla zirveyi elinde bulunduran Adana Demirspor’un ardından ikinci sırada giren Giresunspor, yarın akşam İstanbul’da Tuzlaspor’la karşılaşıyor. Çotanaklar bu maçı kazandıkları takdirde diğer maçların sonucu ne olursa olsun adını Süper Lige yazdıracak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

SERGİO VE TRAORE YOK

Giresunspor yarın akşam sahaya sarı kart cezalısı Traore’nin yanı sıra sakatlığı süren Sergio’dan yoksun olarak çıkacak. Sakatlığını tamamen atlatan Diarra ise görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Öte yandan son haftaya Giresunspor’la aynı puanda giren Adana Demirspor deplasmanda Mememenspor’la, Samsunspor ise yine deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

GİRESUN AYAKTA

Yeşil-Beyazlı taraftarlar da büyük bir heyecan ve umutla 44 yıllık hasretin bitmesini beklerken, kulübün Sosyal medya hesabı Twitter’den yapılan “İstanbul’un fethi yakın, yakın Çotanaklar meşaleleri yakın” şeklindeki paylaşımlarla taraftarı iyice havaya sokuyor. Yeşil-Beyazlı taraftarlar da Tuzlaspor maçının sonucuna kilitlenmiş durumda. Şampiyonluk halinde Yeşil-Beyazlılar, kutlamalar için hazırlık yapıyor.

STAT: ESENYURT NECMİ KADIOĞLU

HAKEM: ATİLLA KARAOĞLAN

SAAT: 20.30

YAYIN: TRT SPOR (DÖNÜŞÜMLÜ), beIN SPORTS MAX

Editör: TE Bilisim