PRES MEYVE VERDİ

Spor Toto Süper Lig’de bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve tarihinin en erken şampiyonluğunu elde ederek tarih yazan Trabzonspor, Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili ekip hafta içinde kupadaki Kayserispor maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Şampiyon karşılaşmaya fırtına gibi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede pres yapan Bordo-Mavililer, presinin meyvesini de aldı.

BAKASETAS KAÇIRDI

10’uncu dakikada Boudjemaa’nın ceza sahası içerisinde Murat Cem’e yaptığı müdahalede hakem Volkan Bayarslan VAR kontrolü sonrası penaltı tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi ancak topu başına geçen Bakasetas’ın şutunda kaleci Munir gole izin vermedi. 13’üncü dakikada Bakasetas’ın usta işi pasında Yusuf Erdoğan kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Munir bu pozisyonda da kalesinde adeta devleşti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

KARŞILIKLI GOLLER

Trabzonspor ikinci yarıya mükemmel başladı. 48’inci dakikada savunmadaki hatayı iyi değerlendiren Berat topu bekletmeden Djaniny’e gönderdi. Djaniny de zarif bir hareketle rakibini geçerek kaleci Munir’le karşı karşıya kaldı. Munir’in solundan topu ağlarla buluşturan Yeşil Burun Adalı oyuncu Bordo-Mavilileri öne geçirdi: 1-0. Hatayspor 90+4’üncü dakikada beraberliği sağladı. Sol taraftan Adekugbe topu ceza sahasına çevirdi. Gelen topa Diouf gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-1. Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

STAT: Yeni Hatay Stadyumu

HAKEMLER: Volkan Bayarslan**, Bilal Gölen**, Furkan Ürün** 

HATAYSPOR: Munir***, Adekugbe***, Burak Öksüz**, Onur Ergün** (Dk. 46 Benzia**), Isaac** (Dk. 29 Fatih Kuruçuk**), Boudjemaa**, Lobjanidze**, Sadık**, El Kaabi** (Dk. 64 Diouf***), Saint-Louis**, Bertuğ**

TRABZON: Uğurcan***, Serkan**, Hugo**, Ahmetcan***, İsmail**, Berat***, Murat Cem** (Dk. 46 Abdülkadir**), Bakasetas**, Yusuf** (Dk. 46 Visca**), Djaniny*** (Dk. 72 Nwakaeme**), Kouassi** (Dk. 46 Cornelius**)

GOLLER: Dk. 48 Djaniny (Trabzonspor), Dk. 90+4 Diouf (Hatayspor)

Editör: TE Bilisim