Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan Senegalli yıldız futbolcu Badou Ndiaye'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferi daha bitirmek üzere. Fırtına uzun süredir takipte olduğu ve Yusuf Yazıcı'ya olan benzerliği ile bilinen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın. İşte Trabzonspor'da yaşanan son transfer gelişmeleri ve detayları...

Süper Lig'in ilk yarısını 32 puanla lider Sivasspor'un 5 puan gerisinde bitiren Trabzonspor ara transfer dönemine hızlı başladı. Bordo-mavililer uzun süredir gündemde olan Ndiaye ile sözleşme imzaladı.. Hüseyin Cimşir ile yola devam etme kararı alan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer Ndiaye'den sonra bir ismi daha gündemine aldı.. 

Trabzonspor yönetimi nokta transferlerle sezonun ikinci yarısına başlamanın ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan Fırtına, yeni Yusuf Yazıcı'sını buldu. İşte son gelişmeler....

İranlı stoperin sezon sonunda ayrılmak istediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Şanssız bir sakatlık da yaşayan Hosseini'nin devre arası kampına dahil olacağı ve oynamak için de oldukça istekli olduğu ifade edildi..

Şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor devre arası transferine Ndiaye'yi alarak hızlı bir giriş yapmıştı. Fırtına'nın ikinci hedefi Todor Nedelev. Her iki kanatta ve merkez orta sahada oynayabilen Bulgar yıldız için temaslar sıklaştı..

Botev Plovdiv ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu için kiralama formülü devrede. Bordo-mavililer, son pürüzleri gidermek için uğraşıyor..

Karadeniz devinin kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Todor Nedelev, Bulgar Ligi'nde 18 maçta 7 gol, 3 asistle oynuyor. Kupada da 2 golü var..

Sol ayağını raket gibi kullanan 26 yaşındaki futbolcu tarzıyla Yusuf Yazıcı'yı andırıyor. Nedelev'in de iki kulübün anlaşmasını beklediği belirtildi. Trabzonspor, Bulgar yıldızı gelecek hafta Türkiye'ye getirmek için çaba sarfediyor..
 
Editör: TE Bilisim