Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayarak kulüp tarihindeki 65 yıllık profesyonel lig özlemini sona erdiren Kelkit Belediyespor bu sezon da başarılı işler yaparak alkış aldı.  Sezona pek de istediği gibi başlayamayan ancak haftalar ilerledikçe takım olgusunu oluşturup seri galibiyetler alarak Play-Off hattına göz kırpacak kadar etkili performans gerçekleştiren Kırmızı-Yeşillilerde beklenen hamle geldi.
 
Teknik Direktör Ulaş Ulusan’la 1 yıllık daha sözleşme imzalayan temsilcimiz gelecek sezon da kaldığı yerden devam etmeyiş hedefliyor. Önceki gün kendi tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Ulusan, “Yaklaşık 2,5 yıldır severek görev yaptığım Kelkit’te çok mutluydum. Başkan Muammer Doğan devam etmek istediğini söyleyince çok mutlu oldum. Demek ki işimizi iyi yapıyoruz ki devam kararı alındı. Elimizden gelen tüm gayreti gelecek sezon da Kelkit için yapmaya çalışacağız” dedi.
 
Sezon planlamasına henüz daha başlamadıklarını sözlerine ekleyen Ulusan, “Tahminim Ağustos ayının ilk haftasında yeni sezon için hazırlıklarımız başlar diye düşünüyorum. Federasyonun alacağı kararı bekleyerek bu konu hakkında önümüzdeki günlerde daha net tarih verebilirim. Karakterli ve kaliteli bir takımımız var. Kadronun büyük bir kısmını korumayı ve 4-5 oyuna etki edebilecek futbolcu daha kadromuza katmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Kelkit Belediyespor’un her zaman profesyonel ligde olması gerektiğini savunan Ulusan, “Kelkit gerçekten futbolla yatıp futbolla kalkan güzel bir ilçemiz. Bu ilçeye katkı sunmak bizim asli görevimizdir. Benim oyun felsefemde koşan mücadele eden skora aldırış etmeden maçtan hiç kopmayan yenilgiyi tahammül edemeyen bir mantık vardır. Bu sezon bu mantığı sahaya yansıttık. Şimdi elde ettiğimiz tecrübelerle ve gelecek sezon kadroya katacağımız futbolcularla koyacağımız hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim