HÜCUMLARIMIZA ENGEL OLDULAR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-0 kaybedilen Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı mesajlar verdi. Yeşil-Mavili teknik adam Hamzaoğlu, “Fenerbahçe oldukça üstün oynadı, hem topa sahip olup etkili hücum yaptılar, bizim de hücumlarımıza engel oldular. Savunmada açıklar verdik, sonuçta farklı bir şekilde mağlup olduk burada. Belki bizim de hatamız oldu erken hamle yaptık. Belki biraz daha 1-0’ı bekleyip sonra hamle yapabilirdik. Oyunu değiştirmek istedik, ikinci yarıda rakip savunma öne gelmeye başlamıştı.

SAVUNMA ARKASINA İSTEDİĞİMİZ KOŞULARI YAPAMADIK

Umar ile arka tarafları kullanabiliriz diye düşündük ama o pasları ve koşuları yapamadık. Sonra 3 oyuncuyla hamle yapalım dedik göbeği boşalttık. 3’lü orta saha daha boş kaldı, rakip de buraları iyi kullandı. Biraz bu maç birine yazılacaksa bana yazılır. Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Önümüzdeki hafta çok önemli maça çıkacağız. Kendi sahamızda etkiliyiz. Bu maça çok üzüldük, skor da ekstra üzdü ama önümüzdeki maça iyi konsantre olup kendi sahamızda oynayacağımız maçlar var. Oradan istediğimiz sonuçları alıp bu ligde hedefe ulaşmayı düşünüyoruz” dedi.

1-0’I KORUSAYDIK DA DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMAZDI

Gidişat ve karakterinin açık oyuna kendileri sevk ettiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Sahaya çıkıyorsam ya yenileceğim ya da yeneceğim. Her türlü riski aldım. Bu maçın bir sorumlusu varsa bana yazılır. Belki 1-0’ı koruyabilirdim, maksimum 2-0 olurdu ama bizim için değişen bir şey olmazdı. Değiştirme şansım varsa onu görmek istedim. Ama beklentilerime karşılık bulamadım. Oyuncularımın bir şeyi yok bütün maç sorumluluğu bizde” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim