YUVAYA DÖNDÜLER

Yeni sezonda hedefini TFF 2.Lig olarak belirleyen Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon’da transfer hareketliliği devam ediyor. Deneyimli teknik direktör Bahaddin Güneş’in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Hekimoğlu Trabzon, daha önce de kadrosunda bulundurduğu Emre Akgün ve Mustafa Hoşoğlu ile anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Selami Ayyıldız ve Sportif Direktör Yakup Ateş katıldı.

EMRE 2, MUSTAFA 1 YIL

Daha önce de Hekimoğlu Trabzon formasını giyen ve TFF 3.Lig’de şampiyonluk yaşayan savunma oyuncusu Emre Akgün ile yine daha önce Hekimoğlu Trabzon forması giyip TFF 3.Lig’de şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’da şampiyonluk kupasını kaldıran kaleci Mustafa Hoşoğlu kendilerini Lacivert-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 28 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Akgün 2, 32 yaşındaki kaleci Mustafa Hoşoğlu ise 1 yıllık sözleşme imzaladı.

DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Hekimoğlu Trabzon Yönetim Kurulu Üyesi Selami Ayyıldız, “Her iki futbolcumuz ile de 3.Lig’de şampiyonluk yaşadık. Şimdi ise iki futbolcumuzu da yeniden kadromuza kattık. İnşallah bu sezon da bizlere başarı dolu bir yıl yaşatacaklar” dedi. Hekimoğlu Trabzon ile sözleşme imzalayan Emre Akgün ve Mustafa Hoşoğlu yaptıkları açıklamada, “Yeniden Hekimoğlu Trabzon’a döndüğümüz için mutluyuz. İnşallah geçmişte olduğu gibi bu yılda başarılı bir sezon geçiririz. Yeniden şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim