Yurt Dışı Çıkış Harcı 150 TL'den 500 TL'ye Çıkarıldı! Muaf Olanlar Açıklandı Yurt Dışı Çıkış Harcı 150 TL'den 500 TL'ye Çıkarıldı! Muaf Olanlar Açıklandı

Renault'un farklı fiyat ve marka seçenekleriyle sunulan araçları, sürücülerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Duster modeli ise uzun süredir müşterilerin beklediği bir araç olmuştu. Ön siparişlerin başlamasıyla birlikte, araç sahipleri yakın zamanda araçlarıyla buluşacaklar.

Yeni Renault Duster, popüler SUV segmentinde iddialı bir giriş yapıyor. Özellikle hibrit AT ve Mild Hibrit MT seçenekleri ile dikkat çeken araç, otomobil severler tarafından büyük ilgi görüyor. Otogazlı versiyonu hakkında herhangi bir bilgi verilmese de, yeni Duster'ın temmuz-ağustos döneminde teslim edilmesi planlanıyor.
Yeni Renault Duster ilk kez Türkiye'de görücüye çıktı - Haberler - Ekonomist

Fiyatlar henüz resmi olarak açıklanmasa da, uzmanlar yeni modelin 1 milyon 500 bin TL ila 1 milyon 700 bin TL arasında olabileceğini tahmin ediyorlar. Ayrıca, Renault'un lansmana özel bir fiyat sürprizi yapabileceği de konuşuluyor.

Yeni Renault Duster'a sahip olmak isteyenler, 20 bin TL depozito ödeyerek aracı istedikleri Renault Yetkili Satıcısı'ndan online olarak ön sipariş verebilecekler. Üstün performansı ve yakıt verimliliği ile dikkat çeken bu yeni SUV modeli, Bursa'da üretilecek.
whatsapp-image-2024-06-06-at-09-54-25.jpeg

Otomotiv uzmanları, Renault'un bu yeni model ile pazarda güçlü bir yer edinmeyi hedeflediğini belirtiyorlar. Lansmana özel fiyat sürprizi beklentisi, Duster'ın daha geniş bir kitleye hitap etmesini sağlayabilir. Uzmanlar, fiyat ve performans dengesinin bu modelin büyük ilgi görmesini sağlayacağını vurguluyorlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ