Ancak Trabzonsporlu Trezeguet, bu haftanın yıldızıydı ve haftanın en iyi futbolcusu seçildi. Gaziantep FK'den Florin Nita kalede 8.1 puanla öne çıkarken, savunmada Ertuğrul Ersoy 7.7 puanla dikkat çekti. Samsunspor'dan Lubomir Satka ve Başakşehir'den Jerome Opoku da 7.4 puanla kadroya dahil edildi. 

Orta sahada, Kasımpaşa'dan Mortadha Ben Ouanes 7.9 puanla performansını ortaya koydu. Galatasaray'dan Kerem Demirbay 9.1 puanla harika bir performans sergilerken, takım arkadaşı Mauro Icardi de 8.6 puanla önemli bir katkı sağladı. 

1461 Trabzon, Serik Belediyespor'u 2-0 Mağlup Etti. Lacivert-Kırmızılılar Mutlak 3 Puanla Sahadan Galip Ayrıldı 1461 Trabzon, Serik Belediyespor'u 2-0 Mağlup Etti. Lacivert-Kırmızılılar Mutlak 3 Puanla Sahadan Galip Ayrıldı

Kasımpaşa'dan Haris Hajradinovic 8.6 puanla göz doldururken, Başakşehir'den Deniz Türüç de 7.9 puanla kadroya seçildi. Ancak haftanın en dikkat çeken performansları Trabzonspor'dan geldi. Trezeguet, 9.7 puanla haftanın oyuncusu seçilirken, Nicolas Pepe de 8.8 puanla önemli bir rol oynadı. Süper Lig'de rekabet her geçen hafta artarken, oyuncuların performansları da bu heyecanı daha da artırıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN