Futbol Kariyerinde Gol Atma Bahtsızlığı: Süper Lig'de Gol Atamayan Oyuncular

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elektronik Bilet (E-Bilet) sistemi ihale sürecinin başladığını duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elektronik Bilet (E-Bilet) sistemi ihale sürecinin başladığını duyurdu

Listenin zirvesinde Ali Turan bulunuyor. Süper Lig'de beş farklı takım için 326 maça çıkan Turan, ancak bu maçlarda gol atma şansı bulamadı. 2020'de futbol kariyerini noktalayan Turan, toplam 423 maçta gol kaydedemedi.

Super Lig 1712931557 134154

İkinci sırada, Samsunspor'un eski sağ bek oyuncusu İmdat Arslan bulunuyor. 258 lig maçında forma giyen Arslan, gol atma başarısı gösteremedi. Üçüncü sıradaki isim ise Galatasaray ve Başakşehir formalarıyla üç Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Uğur Uçar. Uçar, 319 maçlık kariyerinde gol atamadı, ancak Türkiye Kupası'nda iki gol kaydetti.

Super Lig 1712931627 134155

Hatayspor'un kaptanı Kamil Ahmet Çörekçi, 217 Süper Lig maçında gol atamazken, Trabzonspor'un eski sol beki İbrahim Pehlivan ve Kayserispor'dan Lionel Carole henüz golle tanışamadılar. Tolgay Arslan, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla ligde gol atma şansı bulamazken, Galatasaray'ın eski stoperi Marcão 106 maçta gol kaydedemedi. Başakşehir ve Sivasspor'un savunma oyuncuları Léo Duarte ve Murat Paluli de ligde henüz gol sevinci yaşayamadılar.

Kaynak: TRANSFERMARKT