Sürmene'de Başkan ile Vatandaşlar Bir Araya Geldi
Trabzon'un Sürmene ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, çarşı ve pazar ziyaretleriyle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Azizoğlu, esnafın ve ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Sürmene'nin en büyük gücünün insanları arasındaki gönül bağı olduğunu vurgulayan Azizoğlu, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya önem verdiklerini belirtti. Samimi sohbetlerin yaşandığı buluşmalarda birlik ve beraberlik mesajı veren Belediye Başkanı, ilçenin gelişimi için hemşehrileriyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Azizoğlu'nun ziyaretlerinde, vatandaşların günlük yaşamına ilişkin beklentileri de gündeme geldi.
Sürmene Belediye Başkanı Azizoğlu Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, ilçe merkezindeki çarşı ve pazarı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında esnafla sohbet eden Azizoğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşerek talep ve önerilerini dinledi.
Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çeken Azizoğlu, ilçe genelinde hemşehrileriyle buluşmaya özen gösterdiklerini belirtti.
Sürmene'nin güzelliğinin insanlarının samimiyetinden kaynaklandığını ifade eden Belediye Başkanı, çarşı ve pazar ziyaretlerini vatandaşlarla kurulan gönül bağının önemli bir parçası olarak değerlendirdi.
Azizoğlu, esnafın ve vatandaşların görüşlerini dinleyerek ilçenin ihtiyaçlarını birlikte değerlendirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Azizoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler! “Sürmene'mizin Güzelliği İnsanımızın Samimiyetinde”
Çarşı ve pazar ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, hemşehrileriyle kurdukları iletişimin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.
Azizoğlu, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sürmene’mizin güzelliği, insanımızın samimiyetinde. Çarşıda, pazarda hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların hâlini hatırını sormak ve sohbetlerine ortak olmak bizim için çok kıymetli. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyor, ilçemiz için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.”
Vatandaşlarla yapılan sohbetlerin yalnızca görüş alışverişinden ibaret olmadığını vurgulayan Azizoğlu, bu buluşmaların ilçe sakinleriyle kurulan gönül bağlarını da güçlendirdiğini ifade etti.
Sürmene'de Gönül Bağı Vurgusu! Ziyaretler Devam Edecek
Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, ilçede birlik ve beraberlik anlayışının önemine dikkat çekti.
Vatandaşlarla kurulan doğrudan iletişimin belediye hizmetlerine de katkı sağladığını belirten Azizoğlu, çarşı ve pazar ziyaretlerinde dile getirilen görüş ve önerilere önem verdiklerini söyledi.
“Bizim en büyük gücümüz, bu güzel insanlarımızla kurduğumuz gönül bağıdır” sözleriyle vatandaşlarla olan iletişimin önemini vurgulayan Azizoğlu, Sürmene için birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
İlçe sakinleriyle iç içe olmaya önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdüreceklerini ifade etti.





