Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu da projeye destek vererek fidanları toprağa dikti. Azizoğlu, projenin önemine vurgu yaparak, Sürmene'nin doğal güzelliklerini ve çevresini korumanın önemini vurguladı. Çevre konusunu ele almanın ve doğaya saygı duyan bir yönetim anlayışını benimsemenin gerekliliğine dikkat çekti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi


Başkan Azizoğlu, şunları dile getirdi: “Sürmene’mizin yeşilini, mavisini ve doğasını gelecek kuşaklara taşıyabilmek için çevre konusunu bir bütün olarak ele almak ve çevreye saygılı, doğasına ve değerlerine sahip çıkan bir yerel yönetim anlayışını benimsemek gerektiğini düşünüyoruz. Planlama, atık yönetimi ve alt yapı, çevre temizliğini bir bütün olarak ele alıyor, yönetim planımızı ona göre hazırlıyoruz. Planlama ve yatırımlarımızı çevre koruma esaslı sürdürebilirlik özelinde değerlendiriyor ve hayata geçirmeye gayret ediyoruz."


Öğrencilerin ve yerel yönetimin bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu proje, çevre bilinci ve doğa sevgisi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Trabzon'un doğal güzelliklerinin korunması ve gelecek nesillere aktarılması adına atılan bu adım, bölgede olumlu bir etki yaratmayı amaçlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU