Survivor'un sevilen yarışmacısı Mustafa Kemal Kurt, heyecanla beklenen Survivor All Star 2024 eleme düellosunda maalesef elendi. Son bölümde yaşanan eleme düellosunda Hakan, Batuhan, Mustafa Kemal ve Yaman arasında sıkı bir mücadele yaşandı. Ancak maalesef, Mustafa Kemal Kurt bu mücadeleyi kaybederek Survivor'a veda etti. Programda duygusal anlar yaşayan Mustafa Kemal Kurt, "Çok konuşursam karıştırıyorum bazen. Duygusal da bir adamım. Elimizden geleni yaptık. Duygularım karışık. 2018’deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakter olarak duruş olarak neysem oyum. 6 yıl da geçse değişmedim. Umarım öyledir değişmemişimdir. Ama değişen çok şey var; eşim var, 10 aylık kızım var. Onu hep çok özlüyordum, belki de bu durumu yönetemedim. Kafam hep oradaydı. Ben üzülmem diyordum ama vedalar zor" ifadelerini kullandı.
640X360-9

Mustafa Kemal Kurt Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereliydi?

Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı

Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanı olan Mustafa Kemal Kurt, Survivor 2018 yarışmasıyla tanındı. Trabzonlu olan Mustafa Kemal, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. İstanbul Beşiktaş'ta yaşayan Kurt, ayrıca Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonasına katılmış ve Türkiye Milli Takımı'nın 8 yıllık oyuncusudur. Ayrıca Crossfit sporuna da ilgi duyan Mustafa Kemal Kurt, Survivor 2018'den sonra Survivor All Star 2024'e katılmıştır.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA