Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanlarının ve mali sorumluluk kapsamında çalışan tüm memurların hayali olan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda 13. hizmet sınıfı olarak Mali Hizmetler Sınıfı'nı oluşturmak amacıyla faaliyetlerini yürüten Mali Hizmetler Sınıfı Derneği Genel Başkanı Osman Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri, mali hizmetler sınıfının ihdası konusunda verdikleri desteklerden dolayı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ve Genel Başkan Yardımcısı Halil Küçükdevlet'i ziyaret ederek plaket sunumu yaptılar.

Destek-8

VALİDEN GÜZELYAZICI’YA ZİYARET

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, komşu il Giresun’da emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Trabzonlu hemşehrimiz Recep Güzelyazıcı’yı makamında ziyaret eden Vali Yıldırım, Güzelyazıcı ile bir süre sohbet etti. Vali Yıldırım, Güzelyazıcı’ya misafirperverliği için teşekkür ederek, görevinde başarı dileklerini iletti.

Vali̇ Zi̇yaret

HIZIRBEY’DE BULUŞTULAR

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası ile Bakkalım A.Ş.’nin öncülüğünde başlatılan Cuma sabah namaz buluşmaları Hızırbey Camii ile devam etti. Esnaflar, sabah namazında camide bir araya gelerek namazı eda ettiler. Namazın ardından birlikte kahvaltı yaparak dualarla iş yerlerini açtılar.

H I Z I R B E Y

KÖSEOĞLU SATTI

AK Parti MKYK üyesi, önceki dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, tezgaha geçti satış yaptı. Köseoğlu, yakın dostları Sait Hakyemez ile İbrahim Kara’nın sahibi olduğu kuyumcuyu ziyaret etti. Dostları ile bir süre sohbet etti. Ardından tezgaha geçen Köseoğlu, iş yerine gelen müşterilere satış yaptı.

K Ö S E O Ğ L U-1

ANKETLERE BAKILDI

Söz Vermiştim Geldim Söz Vermiştim Geldim

Trabzon’da merakla beklenen AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Aday belirleme süreci uzadıkça uzadı. Herkes merakla adayların kim olacağını bekledi. Bugün yarın derken sonunda adaylar açılandı. Sürecin bu kadar gecikmesinde ise kamuoyu araştırmaları ve anketler etkili oldu. Tabii Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da. Erdoğan, Trabzon’un listeleri ile yakından ilgilendi. Anket ve temayül sonuçlarına tekrar tekrar baktı. Saha araştırmalarını gözlemledi. Sonunda karar verdi ve listeyi imzaladı. Adaylar bugün görücüye çıkacak. Pazartesi itibari ile de saha çalışmaları başlayacak.

A K

SAĞIROĞLU HUZURDA

Demokrat Parti’den Yomra Belediye başkanı olan İbrahim Sağıroğlu’nun adaylığı bugün resmiyet kazanıyor. ‘Söz yeniden Yomra’nın diyerek yola çıkan İbrahim Sağıroğlu’nun adaylığı Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal tarafından açıklanacak. Sağıroğlu, Yomra Sandal Otel’de 13.30’da yapılacak aday tanıtım törenine herkesi davet etti. Sağıroğlu, “Yomra’mız için bir yola çıktık. 3 dönem başarılı bir belediye başkanlığı yaparak ilçemizde iz bıraktık. Süreç içerisinde vatandaşlarımızdan aldığımız talep doğrultusunda yeniden bir yola çıkmaya karar verdik. Söz yeniden Yomra’nın olacak. Allah çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

S A Ğ I R O Ğ L U-3

CUMHUR İTTİFAKINA SADIK KALACAĞIZ

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar hem partisinin Çarşıbaşı-Beşikdüzü ve Şalpazarı’nda belediye başkanlıklarını kazanmak istiyor hem de Cumhur ittifakı ruhuna sadık kalarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kalan diğer 15 ilçede başarılı olmak için teşkilatların çalışma içinde olduğunu ifade ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç’e olan güvenlerinin tam olduğunu belirten  Ayar “Rekor bir oyla seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.

Ayar-28

CUMUR KIRGIN AMA SAHADA!

AK Partiden Düzköy Belediye Başkan aday-adayı olan Bülent Cumur aday belirleme sürecinde yaşanan bazı yanlışlara rağmen yine de partisine sahip çıkarak sahada çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç’in Düzköy ziyaretine eşlik eden Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur ”Düzköy için üzerimize düşen ne varsa dün yaptık bugünde bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi

Cumur-1

BEN SAHADAYIM BAŞARACAĞIM

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Muhammet Erkan seçim çalışmalarına hızla devam ettiğini hem İYİ Parti Trabzon teşkilatlarının hem de İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın’ın desteğini hissetmekten büyük onur duyduğunu dile getirdi. Trabzon’da seçimleri kazanmak için büyük bir mücadele verdiklerini belirten Erkan “Toplumun her kesimi dört gözle sandığı bekliyor gençler emekliler işsizler iş umudunu kaybedenlerin umudu İYİ Parti olacaktır” dedi.

Iyi-9

AKLIM ALMIYOR NE İSTEDİLER

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin’in  İstanbul'da kendisine ait çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesi olayı sonrası zanlı yakalanmıştı.. 1972 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ramazan Pişkin, kentte "Filozof Ramazan" lakabıyla da tanınıyordu. Ramazan Pişkin geçtiğimiz aylar içinden gazeteci-yazar Ahmet Külekçi’ye selam gönderen bir video paylaşmıştı. Külekçi daha önce Diyarbakır’da tanıştığı Ramazan hocanın öldürülmesi olayına hala aklının almadığını dile getirerek ”Bu işin önü arkası mutlaka iyi sorgulanmalı” dedi.

Ölüm

KOMUTANA ZİYARET

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette güncel konular konuşulurken KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Türk milletinin güvenliğini sağlayan ve mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem nezdinde tüm Jandarma personeline görevlerinde kolaylık ve başarı diledi. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ise nazik ziyaretlerinden dolayı KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkür etti. Görüşme, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Komutan-1

PKK-FETÖ İLİŞKİSİ

FETÖ firarisi Erkam Tufan Aytav, terör örgütü PKK/KCK'nın Suriye kolu PYD Eş Başkanı terörist Salih Müslim'i YouTube kanalına konuk aldı.İsveç Başbakanı'nın "Türkiye ile daha yakın çalışacağız" açıklamasının ardından FETÖ'cüErkam Tufan Aytav, Türkiye'nin İsveç kararını değerlendirmek için PKK/KCK'nın Suriye kolu olan Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eş Başkanı Salih Müslim'i Youtube kanalında konuk aldı.PKK/PYD'nin İsveç'te örgütlü bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Müslim, "İsveç'teki kanunlardan faydalanıyorduk, örgütlenmemiz kolay oluyordu" dedi.

Pkk

Editör: Doğukan ÖZKURT