Ancak görüntülerde taraftarın elinde kesici ve delici alet olmadığı net olarak gözüküyor.

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde Sabalenka'yı 2-1 yenen Iga Swiatek, şampiyon oldu Madrid Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde Sabalenka'yı 2-1 yenen Iga Swiatek, şampiyon oldu

Osayi-Samuel’in yaptığı açıklama şöyle; “Bir şekilde maçı kazanmayı başardık, çünkü çok iyi oyuncularımız var. Yolumuza birçok engel koymaya çalışsalar da yine de kazanmanın bir yolunu bulduk. 3-2 kazandık. Açıkçası, Türkiye'de çoğu takım sahanın ortasında kutlama yapmayı sever. Biz de öyle yaptık. Evimizde tek maç kaybettik ve o da Trabzonspor'a karşıydı, onlar da sahanın ortasında sevindi. Ortada kutlama yaptılar. Orada hiçbir şey olmadı. Biz sahanın ortasında sevinince, bazı taraftarlar sahaya girdi, ellerinde bıçaklar vardı ve takıma saldırmaya çalıştılar. Bazı insanlar yaptıklarımın nefsi müdafaa olmadığını söylüyor. Biri size elinde bir bıçakla geliyorsa bu nasıl nefsi müdafaa olmaz! Tribünlerden çıkıp sahaya geliyorlar. Sadece takımımı ve arkadaşlarımı savunmak zorundaydım. Daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. Çok korkutucuydu.” 

Fenerbahçeli korumanın sahaya ilk giren Bordo-Mavili taraftarı etkisiz hale getirmesine rağmen yerde yatan taraftarı darp ettiği videolarda açıkça gözüken Osayi Samuel’in ardından bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Oosterwolde’nin de yerde yatan taraftarın başına tekme attığı görülüyor. Yaşanan bu saldırının ardından sahaya giren taraftar sayısının çoğaldığı ve olayların daha da büyüdüğü gözleniyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA