Denizli'nin Tavas ilçesinde, 2024 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarının kutlandığı esnada yaşanan üzücü bir olay, sevinç dolu kutlamaların yerini endişeye bıraktı. CHP ilçe binasının balkonunun çökmesi sonucu 3'ü ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Tavas ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık'nın önde olması, partilileri sevinç içinde bir araya getirdi. Ancak kutlamaların devam ettiği sırada ilçe binasının balkonu, üzerinde bulunanları taşıyamayacak kadar ağırlaştı ve çöktü.

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Olayın ardından bölgeye hızla sevk edilen ambulans, itfaiye ve emniyet ekipleri, yaralılara hızlı bir müdahalede bulundu. Balkonun altında kalan ve çeşitli derecelerde yaralanan 8 kişi, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Parti binasının güvenliği sağlanması için çöken balkon iş makinesi tarafından yıkılarak, molozlar temizlendi. Yaşanan bu üzücü olayla birlikte, seçim coşkusu yerini endişeye bıraktı ve Tavas halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Kaynak: İHA