Tekirdağ'ın Saray ilçesinde Ayaspaşa Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşanan acı olayda, Nazım Başargan ile oğlu Cem Başargan arasında çıkan tartışma dehşet verici bir sona evrildi. Olay, öğleden sonra meydana geldi.

Eşinden ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 4 çocuk babası Nazım Başargan ile oğlu Cem Başargan arasındaki tartışmanın sebebi henüz belirlenemedi. Tartışma sırasında Cem Başargan, eline geçirdiği bıçakla babasına saldırdı. Baba Başargan, vücuduna aldığı 10 bıçak darbesi sonucu kanlar içinde yere yığıldı.

Olayın ardından Cem Başargan, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak babasını öldürdüğünü bildirdi. Aynı bıçakla bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Cem Başargan, polis ekipleri tarafından bulundu ve Saray Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Nazım Başargan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cem Başargan'ın ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak