60 yaşındaki Avcı, Trabzonspor'da bir Süper Lig şampiyonluğu ve iki Süper Kupa zaferi yaşadıktan sonra Türkiye Kupası'nı alarak başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Kulübün başında ikinci dönemini geçiren Avcı, Trendyol Süper Lig'de üçüncülük hedefiyle ilerlerken, Türkiye Kupası'nda da kupayı kazanmayı amaçlıyor.

Trabzonspor, ligde üçüncü sırada bulunurken en yakın takipçisi Beşiktaş'ı geride bırakarak Avrupa kupalarına katılma hedefine doğru ilerliyor. Avcı'nın önceliği ise Türkiye Kupası'nda. Takımı, 24 Nisan Çarşamba günü Fatih Karagümrük ile oynayacakları maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Rövanş ise 8 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo... Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo...

Abdullah Avcı'nın hedefi, Trabzonspor'u Türkiye Kupası ile taçlandırarak başarılı kariyerine yeni bir başarı daha eklemek ve kulübü kupayla buluşturmak.

Editör: Birol Sancak