Bahar Ayvazoğlu ve Ali Ayvazoğlu'na yapılan bu makaleye Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekilleri yanı sıra birçok ilçe başkanları da sosyal medya hesaplarından tepkilerini verdiler.

Trabzon AK Parti Milletvekili Salih CORA:

Utanmaz ve Saygısız! Saygı ÖZTÜRK’ün bu yazısı insan onur ve saygınlığına ağır derecede saldırıdır. İdeolojik saplantıları gazeteci şapkası altına gizleyerek @baharayvazoglu vekilimizin itibarını suikast düzenlemiştir.Şerefsiz ve rezilce bir iş yapmıştır. Gazeteciliğin batsın.



Trabzon AK Parti Milletvekili Adnan GÜNNAR:

Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu hanım ile ilgili; Sözcü’den Saygı Öztürk‘ ün yazısındaki siyasi hamasetin, aile hayatının kutsallığına dil uzatarak fitne ve namus üzerinden yürütülmesi çabasını gayri ahlaki buluyor, esefle ve şiddetle kınıyorum.



Trabzon AK Parti Milletvekili Muhammet BALTA:

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk’ün Milletvekili arkadaşım Bahar Ayvazoğlu hakkındaki yazısı; ahlaktan, edepten ve insani değerlerden yoksundur, kişilik haklarına alçakca bir saldırıdır, şiddetle ve nefretle kınıyorum.


 
Trabzon AK Parti İl Başkanı Haydar REVİ:
Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur.
#AhlaksızSözcü #NamussuzSaygıÖztürk


 
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem SÜRMEN:

Gazetecilik ahlaklı bir meslektir. Ama bu uslüp,bu kalem nefret ve ahlaksızlıktır! Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon turizmine büyük katkıları olan Ali Ayvazoğlu yalnız değildir. Çirkin ifadelerinizi size iade ediyoruz!



AK Parti OF İlçe Başkanı Hakan TERZİOĞLU:

#BaharAyvazoğlu namuslu ve iffetli bir kadındır. Milletvekilimizdir, Ablamızdır, kardeşimizdir. Saygı Öztürk'ün yazdığı bu şerefsizlik içeren yazısı siyasette kadına uygulanan bir şiddettir! Kahpeliktir namussuzluktur! #AhlaksızSözcü #NamussuzSaygıÖztürk



AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan KOCAMAN:

Sözcü gazetesi tarafından yapılan Ahlak dışı haberleri kınıyorum. Sizinleyiz. #BaharAyvazoğlu #AliAyvazoğlu


 
Editör: TE Bilisim