Bunlardan bazen bizlere de geliyor. Trabzon Köprübaşılı Ahmet Göksal’da hem  çakmaklık yapmış hem de Trabzonspor  amslemini nakı nakış işlemiş. Kendisine teşekkür ediyor, İnsanllah bir gün özgürlüğüne kavuştuğunda görüşürüz.

Bahçecik

ERGİN AYDIN BORSA’DA

AK PARTİ Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın Trabzon Ticaret Borsası meclis başkanı Nevzat Özer ve yönetim kurulu başkanı Eyüp Ergan ziyaret edip projeleri ile ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundular.

Aydın-9

KAYA YOLLARDA

CHP ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya Beşirli mahallesi’nde seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı Halim Egeli’ye  ‘Bizim işimiz hizmet herkesimin oyuna ihtiyaçımız var, desteklerinizi bekliyorum’ dedi.

Kaya-22

ARSİN’E SKM

Ak Parti Trabzon milletvekili Adil Karaismailoğlu, il başkanı Sezgin Mumcu, İlçe başkanı Paşa Kozoğlu ve İlçe belediye başkan adayı İbrahim Küçük Seçim koordinasyon merkezinin kordelesini hep birlikte hayırlı olsun dilekleriyle kestiler.

A R S İ N-3

CANKATAR GÖREVE BAŞLADI

Akçaabat'ın yeni Kaymakamı Yusuf Cankatar göreve başladı. Cankatar, Aslen Sivas'lı olan Yusuf Cankatar, 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Kağıthane'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde devam etmiş ve 2007 yılında mezun olmuştur. 2009 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Müfettişi olarak memuriyete başlamıştır.

Cankatar

2011 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. Bolu İli'nde teftiş stajını, Mudanya ve Vezirköprü İlçelerin de refakat stajını, Samsun İli'nde Vilayet stajını tamamlamıştır. Ardından Sivas Ulaş ilçesinde 1 yıl Kaymakam Vekilliği yaparak, 2013 yılında bir yıl süre ile yabancı dil eğitimi ve mesleki eğitim programlarına katılmak üzere İngiltere'nin Liverpool şehrine gitmiştir. 101. Dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak, sırasıyla; 2016-2017 yılları arasında Edirne Süloğlu Kaymakamı,

2017-2018 yılları arasında Sivas Yıldızeli Kaymakamı, 2018-2020 yılları arasında Kayseri Felahiye Kaymakamı, 2020-2021 yılları arasında Iğdır Vali Yardımcısı, 2021-2024 yılları arasında Ağrı Patnos Kaymakamı, olarak görev yapmış olup, 12.02.2024 tarihinden itibaren Akçaabat Kaymakamlığı görevine başlayan Yusuf Cankatar, evli ve iki evladı bulunmaktadır.

ÖRNEK HAREKET

Şiran’ı Kutladı Şiran’ı Kutladı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, düzenlediği basın toplantısında beş yılını değerlendirdi. Bıyık, partilerin belediye başkan adaylarını arayarak tebrik ettiğini kaybetti. Başkan Bıyık, “Yomra’da çok adaylı seçim sürecine gireceğiz. Adaylığını açıklayan arkadaşlarımızı bizzat arayarak tebrik ettim. Kaybedenin kazananı tebrik edeceği süreç olacağını kendilerine ilettim. Birçok insan aday olacak, bir tanesi kazanacak. Kaybeden arkadaşımız, kazananı tebrik edecektir. Düzgün seçim süreci geçmesi temennisinde bulundum.” İfadelerinin kullandı.

B I Y I K-3

HASAN SÜHA SARAL GERÇEĞİ

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral şehirde tanınmıyor tutmaz denilenin aksine gittiği her yerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. İş hayatı ve sosyal yaşamı başarılarla dolu Hasan Süha Saral gerçeğini görmezden gelmemek gerek.  Her buluşmada ve toplantıda kendisini dinleyenler ön yargılarını bir kenara bırakıp Saral’a övgü dolu sözler dile getiriyor. Bir çok partili ise “Keşke zamanlama olarak daha erken adayımız açıklanmış olsaydı .Fakat kim ne derse desin Hasan Süha Saral başkanımız bu yarışın içinde en güçlü aday. Gereken samimi sahiplenme olur partimiz birlik ve beraberlik içinde Büyükşehir yarışına asılırsa çok güzel bir başarı sağlarız” mesajı veriyorlar.

Saral-8

HEDEFİ 12’DEN VURDU

Trabzon’un Sürmene ilçesinin AK Partili belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu, saha çalışmalarını aktif şekilde sürdürüyor. Ata sporlarına çok ilgili olan Azizoğlu, Sürmene Gençlik Merkezinde ata sporlarını da ihmal etmedi. İyi bir ok atıcısı olan Azizoğlu, gençlik merkezinde attığı okla hedefi tam 12’den vurdu. Azizoğlu, “Hedefi bugün 12’den ben vurdum. Milletimiz de 31 Mart’ta sandıklarda hedefi 12’den vurarak, kutlu yürüyüşümüzü sonlandıracağız inşallah” dedi.

A Z İ Z O Ğ L U-1

GİTTİLER GELDİLER

Trabzon’da herkesin yakından tanıdığı Trabzonspor’un eski tribün liderlerinden Arif Sis, arkadaşı Ermiş Altuntaş ile umre ziyaretini tamamlayıp yurda döndüler. Büyük umutlarla Trabzon’dan sevenleri tarafından umre için Suudi Arabistan’a yolcu edilen Arif Sis ile Ermiş Altuntaş, umre ibadetlerini sağlam bir şekilde tamamlayarak, sağlıklı olarak Trabzon’a geldiler. Arif Sis’i Yeşiltepe’deki evinde Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın şoförü Gökhan Çolak ile esnaf Recep Gebiç ziyaret ederek ‘Allah kabuyl etsin’ dileklerini ilettiler.

U M R E

EMEKÇİ DOSTU

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, emekçi dostu bir başkandır. Geçmişinde gazetecilikten gelip akabinde Asım Aykan’ın belediye başkanlığı döneminde Trabzon Belediyesi basın bürosunda aktif görev yapan Şevket Çelik, başarılı görevleri ile sendika başkanlığına kadar yükseldi. Geldiği konuma da tamamen tırnakları ile kazıyarak gelen bir isimdir. Dolayısı ile emekçilerin sıkıntılarını çok iyi bilir. Emekçiler ile yakından ilgilenir. Emekçilerin fiyat artışları ile ilgili de ciddi pazarlık ve görüşmeler yaptı. Sonuçta da emekçilerin yüzünü güldürdü ve yüksek zam oranlarını almayı başardı. Emekçilere hayırlı olsun.

Ç E L İ K

YUSUFELİ ŞAMPİYONA EMANET

Yeni yerleşim yeri Yusufeli ilçesinde 31 Mart’ta ilk kez yerel seçim heyecanı yaşanacak. AK Parti’nin Yusufeli Belediye Başkan adayı milli güreşçimiz Mustafa Demirkıran oldu.Ay-yıldızlı bayrağımızı bir çok kez uluslararası müsabakalarda dalgalandıran  Avrupa ve Dünya şampiyonluğuna imza atan Mustafa Demirkıran  Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini de 4 yıl boyunca başarıyla yürütmüştü. AK Parti Yusufeli Belediye Başkan adayı Mustafa Demirkıran’a ilçede de büyük destek ve sahiplenme var

Demirkıran-2

ARTVİN’DE HEDEF 9-0

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı ile  AK Parti’nin Artvin merkez ve ilçelerdeki adaylar tek tek tanıtıldı.Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı baş Danışması eski Artvin Milletvekili İsrafil Kışla,AK Parti eski Artvin Milletvekili Erkan Balta,  Artvin Koordinatörü eski Trabzon AK Parti İl Başkanı Haydar Revi eski bakan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç ve AK Parti teşkilatları katıldı.

Artvin-49

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adaylarının isimleri şu şekilde:Artvin Merkez: Mehmet KocatepeArhavi: Turgay AtaselimArdanuç: Emrah YılmazBorçka: Ahmet ErdemHopa: Ati Utku CihanKemalpaşa: Harun AltınsoyMurgul: Hasan ÇavuşŞavşat: Durmuş AydınYusufeli: Mustafa Demirkıran.2019 yerel seçimlerinde sadece iki ilçe kazanan AK Parti Artvin’de 9-0 hedefliyor.

İYİ PARTİ: BİZİM ADAYIMIZ OLUN

CHP Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, parti içerisinde yaşanan krizler nedeniyle 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmedi.Demirhan Elçin, Genel Başkan değişikliği sonrası Ankara ile sorunlar yaşandığını Artvin kamuoyuna basın açıklaması ile duyurmuş, Nihat Acar ise, partisinin ön seçiminden çıkamadığı ilçe yönetimi ile sorunlar yaşandığı gerekçesiyle partisinden istifa etmişti.İki ismin partisine küsmesinin ardından başka bir siyasi partiden veya bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olacakları söylentisi kamuoyunda gündeme geldi. CHP Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’a İYİ Parti’den Artvin’de  bizim adayımız olun çağrısı geldiği dile getirildi.

Iyi-10

Editör: Doğukan ÖZKURT