Haber Global’in TFF’ye yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat’ın PFDK’ya sevk edileceği belirtildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün de olası sevkler için ağır tahriklerle ve saldırılarla karşılaşan oyuncuların nefsi müdafaa yaptıkları yönünde savunma gerçekleştirmeye hazırlandığı belirtildi. 

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Ancak Fenerbahçe’nin yine mağduru oynamaya çalıştığı ifade ediliyor. Tüm hukukçular, Fenerbahçeli futbolculardan özellikle Oosterwolde, Batshuayi, İrfancan Eğribayat’ın taraftarlara yaptıkları saldırıların meşru müdafaadan çıkıp tamamen saldırıya girdiğini belirtiyorlar. Trabzonspor eski Divan Başkanı Ali Sürmen de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantıda bu konuya özellikle değinmişti. Sürmen ayrıca, saldırı olayına karışan Fenerbahçeli futbolcuların adli olarak kolluk kuvvetleri tarafından ifadeye alınmamasını eleştirmişti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA