Yapılan kontrollerin ardından dinlendirilmesine karar verilen Meunier, dün yapılan antrenmanda yer almamıştı. Ancak, Meunier'in durumuyla ilgili son kararın teknik direktör Abdullah Avcı tarafından verileceği bildirildi.

Meunier'in son kontrolleri sonrasında kadroda olup olmayacağına karar verilecek. Ancak şu an için Belçikalı oyuncunun maçta oynamasında herhangi bir sorun görünmüyor. Tecrübeli oyuncunun durumuyla ilgili son kararı teknik ekip verecek ve sahaya çıkıp çıkmayacağına karar verecekler.

Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde

Öte yandan, Thomas Meunier'in Fenerbahçe maçında forma giyememesi halinde, sağ bek oyuncusu Mehmet Can Aydın, takımın ilk adayı olarak gözüküyor. Hazır durumda bulunan genç sağ bek oyuncusu, teknik direktör Abdullah Avcı'dan forma şansı bekliyor. Meunier'in yokluğunda takımın sağ bek pozisyonunda sorumluluk alabilecek yetenekte olan Mehmet Can Aydın, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye karşı sahaya en iyi şekilde hazırlanmasında önemli bir rol oynamaya aday.

Editör: Doğukan ÖZKURT