Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nin 17. Olağan Genel Kurulu, 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Genel kurulda, Cemil Pehlevan, Avni Aydın, Çoşkun Kuturoğlu, Özgür Akkaya, ve Koray Özşeker'den oluşan yönetim kurulu üyeleri, geniş bir teveccüh ile yeniden yönetime seçilerek görevlerine devam etme hakkı kazandı.

Yapılan seçimlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Cemil Pehlevan, "Her zaman bilimin ve aklın ışığında Türk tarımına hizmet etmeyi, meslektaşlarının geleceğini hak ve hukukunu savunmayı, çevreye duyarlı, insan yaşamına saygılı, yaşadığımız dünyayı tüm canlılar için yaşanılır kılacak hedefleri olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş sosyal laik hukuk devletinin savunucusu 'Birlik ve Dayanışma' ilkesini benimsemiş 'Meslekte Birlik ve Dayanışma' grubu olarak odamızı yönetme yetkisini tekrar aldık. 

Üyelerimizin desteği ile yüklendiğimiz bu onurlu görevi ilkeli duruşumuzdan ödün vermeden layıkıyla yapacağımızın sözünü vererek, tüm üyelere, seçimlere katılarak bize destek olan TMMOB İKK bakanlarına, STK ve sendikalarının başkanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT