TMSF, vatandaşları dolandırıcılara karşı bir kez daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kurum adı ve logosu kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Kamu kurumu olarak ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen lüks araç satışlarının şeffaf bir şekilde yapıldığını belirten TMSF, hiç kimsenin bu satış işlemlerine aracılık yapamayacağını bildirdi. TMSF, vatandaşların bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları ve kurumun resmi internet sitesi üzerinden bilgi almaları gerektiğini hatırlattı.

Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu

Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve içinde lüks araçların da bulunduğu ihalelere katılımın, ihale şartnamesine uygun olan herkese açık olduğu belirtildi. TMSF, tüm ihale bilgilerine kurumun resmi internet adresi olan https://www.tmsf.org.tr üzerinden erişilebileceğini duyurdu.

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "çantacı, aracı, komisyoncu" gibi isimlerle tanımlanan şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiğini ve duyuru yapılmadan kimsenin çok düşük bedellere araç almasının mümkün olmadığını vurguladı.

TMSF'nin 22 Şubat tarihinde birçok marka ve modelde 19 aracı satışa çıkaracağı kaydedildi. Bu süreçte vatandaşların dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları önem taşıyor.

Editör: Birol Sancak