2024 Belediye Başkanlığı seçim süreci heyecanla yaklaşırken, Tokat'ta MHP'nin il merkezinde Belediye Başkan adayı sürprizi yaşanıyor. MHP, Tokat İl Merkezi'nde Belediye Başkanlığı için iş insanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu aday olarak açıkladı.

Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu olan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ta Belediye Başkanlığı için MHP'nin adayı olarak belirlendi. Köprübaşı ilçesine bağlı Yılmazlar köyünde doğan Recep Yazıcıoğlu, 36 yaşında Tokat Valisi olarak atanmıştı. Ancak, 2 Eylül 2003 tarihinde Eskişehir-Ankara Yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirmişti. Recep Yazıcıoğlu'nun vefatının ardından 10 Eylül 2003 tarihinde Söke ilçesinde toprağa verilmişti.

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun Tokat İl Merkezi Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi, seçim sürecine ilginç bir sürpriz getirdi. Tokat'ta MHP'nin Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Yazıcıoğlu, babasının valilik görevinin ardından ailesinin siyasi mirasını sürdürmeye hazırlanıyor.

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak