İslam Memiş'ten son yılların en güzel haberi: Elinde olanlar bayram edecek İslam Memiş'ten son yılların en güzel haberi: Elinde olanlar bayram edecek

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusuna göre, 49 şehirde ucuz arsa satışı fırsatı başlıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için cebinde 3.500 TL'si olanlara özel bir imkan sunuluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 1359 arsada geçerli olacak satışlar, 3.500 TL'den başlayan taksitlerle yapılacak.

Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını geçmek ve belirtilen teminat miktarını bankaya yatırmak gerekiyor. Arsa fiyatları 105.000 TL'den başlıyor ve %25 peşinat ile 24 ay taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca, peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı da bulunuyor. Katılım teminatları, ilgili gayrimenkulün muhammen bedeline göre belirleniyor. Başvuru evrakları TOKİ'nin resmi web sitesi üzerinden teslim edilecek. Bu fırsat, arsa sahibi olmak isteyenlere önemli bir imkan sunuyor.

Kaynak: KARAR