Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Suudi Arabistan Ankara Büyükelçisi Fahad Bin Assaad Bin Abdulkareem Abualnasr ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov'u ayrı ayrı kabul etti.  TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Suudi Arabistan Ankara Büyükelçisi Fahad Bin Assaad Bin Abdulkareem Abualnasr arasında yapılan görüşmede; ortak öneme sahip konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Bulut ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov arasında yapılan görüşmede ise Kahramanmaraş'ta Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti tarafından yapılacak deprem konutları, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

ŞEHİRLERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde, nitelikli ve sağlam konutlar inşa etmeye devam ediyor. Şanlıurfa, Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde TOKİ tarafından temeli atılan kalıcı deprem konutlarının inşaatı hızla sürüyor. TOKİ’nin sosyal medya hesabından Şanlıurfa’da hızla yükselen deprem konutlarına ilişkin video paylaşıldı.

Video ile yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.“Şanlıurfa, Birecik ve Eyyübiye'deki deprem konutlarımızın inşası hızla devam ediyor. Nitelikli, sağlam ve güvenli konutlar inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”  
 

Editör: Birol Sancak