Yetersiz Hizmetler ve Kapalı İşletmeler

Belediye Başkanı Osman Beşel'in turizmi canlandırmak için yaptığı yatırımların yanı sıra, ilçe esnaflarının turizmin önemini kavramadığı belirtiliyor.

Pazar gününü tatil ilan eden esnafların çoğunun hizmet vermemesi, turistlerin yemek yiyememesine neden oldu. Lokantaların tamamının kapalı olması, kasapların ve marketlerin çoğunun kapalı olması, açık olanların da yeterli hizmet sunmaması turistlerin memnuniyetsizliğini artırdı.

Özellikle Canikdere Şelalesi ve yürüyüş yolu üzerindeki işletmelerin de turistlere yeterli hizmet verememesi sorunu daha da büyüttü.

Turistlerin Beklentileri ve Eleştirileri

Turistlerden biri, "Tonya Pazar günü çok sayıda misafir ağırladı. Daha doğrusu ağırlayamadı. Misafirlerimize neredeyse rezil oluyorduk. Hiçbir yerde yemek yiyemediler. Her yer kapalı. Açık olan yerler de hizmet veremedi.

Bu konuda yetkililere büyük görev düşüyor. Yetkililer daha fazla bu işe odaklanmalılar. Tonya'ya gelen turist buraya para bırakmalı" şeklinde eleştirilerde bulundu.

Gümüşhane'de Kahvehanede Çıkan Tartışma Alparslan Yıldırım'ın trajik ölümüne neden oldu Gümüşhane'de Kahvehanede Çıkan Tartışma Alparslan Yıldırım'ın trajik ölümüne neden oldu

Tonya'da turizmin gelişmesi için altyapı ve hizmet kalitesinin artırılması gerektiği vurgulanıyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak