Tabii ki proje tanıtımının gizli kahramanları da bir aksilik olmaması için titizlikle hazırlıklarını sürdürdü.

AHMET METİN GENÇ-2

Genç, kısa bir konuşma yaptıktan sonra projelerini tanıttı. Projeler tanıtıldıktan sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sahneye çıktı ve kısa bir konuşma yaptı. Salonu dolduran kalabalık Genç’in projelerini heyecanla dinledi. Tanıtımın sonunda her yerde olan Erman Baş mikrofonu eline aldı ve bir atma türkü seslendirdi. Genç’in heyecanı da yüzüne yansıdı. Başkan adayı Genç’in yaşamını konu alan video ise herkesi duygulandırdı ve büyük beğeni topladı.

"ORTAYA KOYACAĞIMIZ HİZMETLERLE ORTAHİSAR KAZANACAK"

Ergin Aydın-2

Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, “14 ilkede açıkladığımız 61 proje şehrin kimliğine ve estetiğine katkı sunacak” dedi. Belediyecilik anlayışlarında ayrıştırmaya ve ötekileştirmeye yer bulunmadığının altını çizen Aydın “Ulaşımıyla, çevresiyle, altyapısıyla, eğitim ve istihdamıyla, dönüşümüyle, akıllı şehircilik çalışmalarıyla, çevre düzenlemeleriyle, tarım, turizm ve kültür çalışmalarıyla ortaya koyacağımız hizmetlerle Ortahisar kazanacak” ifadelerini kullandı.

TRABZON’DAN YARDIM ELİ

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası ile Bakkalım A.Ş. Hatay’daki depremzedeleri unutmadı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Tayfun Ataman ile oda başkanı İsmail Baş, Trabzon’dan Hatay’a bin 300 koli kumanya götürdüler. Elleri ile TIR’a yükledikleri kolileri Hatay’a götürdüler ve ramazan ayı öncesi dağıtımına başladılar.

AK KADROLAR TOPLANDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da geçmişten bugüne AK Parti’de görev yapan ekiple bir araya geldi. Zorlu Grand Otel’de basına kapalı gerçekleşen buluşmada AK Kadrolarla bir araya gelen Bakan Uraloğlu, önemli mesajlar vererek seçimlerin öneminden bahsetti.

AKÇAKÖY’ÜN TALEBİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy Mahallesi halkı karayolları ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan ricada bulundular. Gazetemize gelen Akçaköy halkı, “Beldemizde uzun yıllar iz bırakan, Karayolları Trabzon bölge efsane müdürü Ferit Öztürk başkanımızın adını yaşatmak istiyoruz. Merhum başkanımızın ismi Akyazı tünellerine verilirse biz de çok mutlu oluruz. Bu talebimizi yerine getireceklerine yürekten inanıyoruz. Teşekkür ediyoruz” dediler.

ÖRS VE BIYIK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı

İYİ Parti önceki dönem milletvekili Hüseyin Örs ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçede ziyaretler gerçekleştirdi. Bıyık, “Sancak mahallemizde esnaflarımızın kapısını çaldık. Bir dönem daha Yomramıza hizmet etmek için desteklerini istedik. Yomra; Trabzon'un parlayan yıldızı, Karadeniz'in marka ilçesidir. Yeni dönemde yapacağımız işlerle çok daha güzel hale gelecektir. Yomra'ya hizmete devam.” İfadelerini kullandı.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı Koordinatörlüğü ve Yabancılara Yönelik Şartlı Eğitim Yardımı (YŞEY) Projesi 6. Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi. Bir otelde düzenlenen programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Taşan, Koordinatör Ramazan Özdağ, il protokolü ve davetliler katıldı. Buradaki konuşmasında Vali Yıldırım, Vakıf işinin gönüllülük esasına dayandığını ifade ederek, "Vakıf işi gönüllülük işidir. Vakıflar devlet gelirlerinin kırkta birinden oluşur. Bu hassasiyet gerektiren bir durumdur. Bu görevi ifa eden arkadaşlarımız hassas davranmalıdır. Bir insana kamu kaynağı aktarıp ondan bir iş isterseniz bu istihdam olur, eğer bir insana kamu kaynağını aktarıp ondan hiçbir şey talep etmezseniz bunun adı da sosyal yardım olur. İkisinin mevzuatı farklıdır. Yapılan iş ibadet mesabesinde yapılan hayırlı bir iştir. Gönüllülük işidir” dedi.   

 “BİRLİKTE GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”

Karaismailoğlu-21

AK Parti Trabzon Milletvekili TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç’in proje tanıtım toplantısı ile ilgili, “Karadeniz'in İncisi, kadim şehrimize yakışır projelerle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ile birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun taşıyıcı kenti olan Trabzon'umuzu hep birlikte geleceğe hazırlayacağız. Cumhur İttifakı ile hizmetin yüzyılına hazırız kararlıyız” dedi.

Editör: Birol Sancak