Trabzon'un Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Şevket Çelik, Gümüşhane'nin Kürtün İlçe Belediye Başkanı Enver Şen'i ziyaret etti ve toplu iş sözleşmesi görüşmelerini olumlu bir sonuçla tamamladı. Çelik, görüşmelerin ardından Başkan Şen'e teşekkür etti ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, Gümüşhane'nin Kürtün İlçe Belediye Başkanı Enver Şen'i ziyaret etti. Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında gerçekleşen bu buluşmada, taraflar arasında olumlu bir sonuca ulaşıldı.

Görüşmelerin ardından Şevket Çelik, Başkan Şen'e teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: "Gümüşhane Kürtün Belediyemiz ile bir süredir sürdürmüş olduğumuz sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaştık. Göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Kürtün Belediye Başkanımız Enver Şen'e teşekkür ederiz. Sözleşmemiz hayırlı olsun."

Bu olumlu gelişme, işçi sendikaları ve yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin önemini vurguluyor ve Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki kamu hizmetlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Editör: Birol Sancak