Trabzon merkezli yurt içi ve yurt dışı Turizm, Web Tasarım, Web Yazılım, Dijital Reklam danışmanlığı, Organizasyon, Hava Yolu, Karayolu Ulaşım, Yol Yardım, Konaklama, Seyahat, teknoloji ve hizmet sektörleri gibi bir çok alanda faaliyet gösteren Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır’ın geliştirmiş olduğu touristdailyprograms.com Turist Lokasyonları Uygulaması ile Doğu Karadeniz ve Trabzon, dünya turizmince daha da bilinir hale geldi.

Trabzon - Suudi Arabistan Arasında Direkt Uçuşlar 4 Haziran'da Başlıyor! Trabzon - Suudi Arabistan Arasında Direkt Uçuşlar 4 Haziran'da Başlıyor!

Of Havadis Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’a konuşan, Trabzon’lu Turizmci iş adamlarından Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır, geliştirmiş olduğu uygulama ile Trabzon’un dünya turizminin radarına girmesine vesile oldu. Touristdailyprograms.com web uygulaması ile Doğu Karadeniz ve Trabzon’nun dünya çapında daha çok ön plana çıkarak,  çok daha fazla tanımasına vesile olacağını belirten Çakır; “En önemlisi yabancı misafirlerin almış oldukları hizmetlere, yorumlama ve puanlama fırsatı sunduk” dedi.

Yabancı turistlerin Türkiye'ye seyahat planlarını yaparken yararlandığı bir kaynak olan touristdailyprograms.com ile Trabzon'un tarihine, kültürüne, sanatına, doğal güzelliklerine, lezzetlerine, günlük aktivitelerine ve turistik lokasyonlarına dikkat çekmeye çalıştıklarını belirten Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır; “Sitede, günlük grup tur, özel tur programları, havalimanı transferleri, karşılaştırmalı tedarikçi fiyat analizi avantajı, Sağlık Turizmi Tedavi detayları, tedarikçi Acente ve Hastaneler, 5 yıldızlı, 4 yıldızlı, 3 yıldızlı oteller, Turistik popüler lokasyonlar, Camiler, Kiliseler, Tarihi konaklar, Yaylalar, Doğal-Yöresel-Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezler, Plajlar, Restoranlar, Kafeler gibi Trabzon'un öne çıkan birçok turistik yerleri hakkında bilgilere detaylıca yer verildi” dedi.

Trabzon’un zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu ifade eden Çakır; “touristdailyprograms.com tarafından tanıtılması, şehrin dünya çapında daha fazla tanınmasına ve yabancı turistlerin ilgisini çekmesine katkıda bulunacaktır. Bu vesile ile Trabzon turizm sektörünün 2024 yılında başarılı ve güzel kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Touristdailyprograms.com web uygulamamızın Trabzon’a, Doğu Karadeniz’e ve Türkiye Turizmine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak