Seçmelerde yaklaşık 100 sporcu dereceye girmek ve bölge şampiyonasına katılmak için mücadele etti. Önümüzdeki günlerde Samsun'da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular, oradan da Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandılar.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.50.13

Araklı ilçesindeki il seçmelerine, Trabzon ve çevresinde bulunan tüm kulüplerden sporcular katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinliğe Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcı, Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, veliler ve izleyiciler de katıldılar. İl Müdürü Lokman Arıcı ve Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim ederek başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik ettiler.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.50.14

Sürmene Gençlik ve Spor Kulübü, Araklı'da düzenlenen il seçmelerine 8 sporcuyla katıldı ve 4 altın, 4 gümüş madalya elde etti. Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı, yaptığı konuşmada tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, "Sporcu ve sporla ilgili olan tüm kişilere desteğimiz devam edecektir." dedi.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.50.14 (1)

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi ise sporcuları ve antrenörleri kutladı ve başarılı sporculara madalyalarını takdim etti. Bu etkinlik, Trabzon'da sporun gelişimine ve genç sporcuların yetiştirilmesine büyük katkı sağladı.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT