Türkiye–Gürcistan Dostluğu Vurgusu
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri, uzun yıllar Trabzon Gürcistan Başkonsolosluğu’nda görev yaptıktan sonra Kazakistan’a konsolos olarak atanan Temur Tartarashvili’nin yerine gelen Ucha Jghunıashvili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2B150D51 Dc28 4C57 8E82 E05B53E018B0

Başkan Kaya’dan Beşikdüzü Mesajı: “Hiçbir Güç Bizi Halkımıza Hizmetten Alıkoyamaz”
Başkan Kaya’dan Beşikdüzü Mesajı: “Hiçbir Güç Bizi Halkımıza Hizmetten Alıkoyamaz”
İçeriği Görüntüle

Ziyarette konuşan Başkan Ahmet Külekçi, yeni muavin konsolosun samimi, doğal ve genç bir isim olduğunu belirterek, “Derneğimiz, her zaman Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu ile iyi ilişkiler içinde olmaya devam edecek. Bizler, Türkiye ile Gürcistan dostluğunu çok kıymetli buluyor ve sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Nazik Ziyarete Teşekkür
Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Ucha Jghunıashvili ise Trabzon Artvinliler Derneği’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Birol Sancak